Klacht over lens die niet goed was maar krijg geen reactie op mijn mail.
Beste Annika Voets, Bijzonder vervelend dat een contactlens van uw bestelling van afgelopen mei een wazig beeld geeft. Fijn dat u de lens bewaard heeft, dan kunnen wij deze retour sturen naar de fabrikant CooperVision. We nemen even telefonisch contact met u op. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Op 6-11-2020 een mail gestuurd met de vraag voor een test setje multifocale daglenzen. Deze gestuurd naar [email protected], ik moet nu nog antwoord krijgen. Bij 123lens had ik deze binnen een paar dagen. Beetje jammer bij een vaste klant.
Beste Gerard Pijnacker, Bijzonder spijtig dat wij uw email van 6 november j.l. hebben gemist, dan hadden we de testlenzen met uw bestelling mee kunnen sturen. Onze excuses hiervoor. Een multifocale contactlens is een moeilijk product, mocht u test niet geheel naar wens zijn, dan raden wij u aan een meting te laten doen bij een contactlensspecialist. Succes Met vriendelijke groet, Klantenservice Eyelens.nl
Bestel al jaren hier mijn lenzen en vloeistof zonder problemen. Binnen 1 a 2 dagen in huis is overigens bij mij nog nooit gelukt. Verder tevreden. Ook de korting na 5x bestellen is sympathiek.
Alles verloopt vlot
Bestellen gaat makkelijk. Jammer dat je niet gelijk de prijzen ziet die je moet betalen door toeslagen als je geen combi besteld of als je kleinere hoeveelheden besteld.
Snelle levering, duidelijke communicatie in e-mails
Levering binnen een paar dagen in de brievenbus en kosteloos . Zeer tevreden
Besteld en binnen twee dagen in huis
Word altijd super geholpen als ik opbel,en de bestelling altijd snel binnen,super service.
snelle bezorging prima
Om me lensen te willen bestellen en ik geen account heb is dit heel lastig om te bestellen,ook is het heel lastig om te betalen als je geen account hebt.
Ik krijg een cortingsbon met code, ik probeer die steeds in te leveren maar dat lukt niet. Erg vervelend, als ik dit als opmerking plaats krijg ik geen reactie!!!
Beste Tineke Hekman, Onze excuses dat wij uw opmerking onder aan de orderbevestiging hebben gemist. Wij ontvangen de gehele dag orders met de kortingscode, dus begrijpen wij het even niet wat er mis gaat. Wij zullen even telefonisch contact met u opnemen om te kijken wat er mis gaat. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Voor de eerste keer besteld en de levering was zoals beloofd ondankks de corona.
Goed systeem
Alles altijd snel bezorgd. Jammer dat als je lenzen en vloeistof niet tegelijk besteld er kosten bijkomen maar verder is het prima geregeld.
snelle, goede service
al jaren lenzen van eyelens en zeer goede producten. 1 klein verbeterpuntje om een bevestiging te krijgen van bestelling en de track and trace code per mail.
prettig
Snelle en goede levering
Ben goed tevreden
Ik moest bellen voor een bevestigings mail en de schuld waarom dat mailtje niet binnen was gekomen was blijkbaar mijn schuld hoe ik weet het niet maar oke en die meneer aan de telefoon was niet heel vriendelijk dus ja voor mij kan hier beter naar gekeken worden
De service is uitstekend, de lenzen waren ook na mijn inmiddels vierde bestelling weer fijn op tijd binnen.
Goede service en advies, altijd erg behulpzaam !| Voordelig en regelmatig goede acties.
Zeer tevreden.