Ik had zelf de verkeerde lenzen besteld. Telefonisch prettig te woord gestaan! En probleem verholpen
Geweldige service, snelle levering en netjes verpakt. Top
Niets op aan te merken. Duidelijke website en snelle levering
Als ik in het weekend bestel zijn mijn lenzen vaak te laat. Ook ontvang ik dan de bestelbevestiging laat. Het duurt een dag of vier voordat ik ze in huis heb. Doordeweeks bestellen is vaak de volgende dag geleverd. Mijn advies is: bestel op een werkdag dan heb je snel je lenzen.
Makkelijke en overzichtelijke website en prima service
besteld, betaald en keurig zoals afgesproken, ontvangen!
Makkelijk besteld en snel geleverd!
Snelle levering. Goede prijzen.
Top prijzen
Makkelijk bestellen, snelle levering
Product makkelijk te kiezen en te bestellen. levering was compleet en slim verpakt zodat deze eenvoudig in de brievenbus paste.
Betrouwbaar, snelle levering!!
Altijd snel geleverd en mooie prijzen.
Duidelijke communicatie en redelijk snelle verzending. Is in een paar dagen bij je thuis of bij een ophaalpunt.
top
Het zijn prettige lenzen en werken prima. Verder is er keurig lenzenvloeistof en een doosje meegeleverd. Het bevalt mij prima.
super
Ik bestel al een paar jaar m’n lenzen bij eyelens Gaat altijd goed, behalve de laatste keer De meneer die ik aan de lijn kreeg heeft me heel goed geholpen En de prijs is ook super, scheelt echt veel met de winkel Ga zo door eyelens
Nog nooit negatieve ervaringen gehad.
Duidelijk, overzichtelijk. Gewoon doen wat er beloofd wordt
Bijzonder traag, helaas wederom ,6-6 nog steeds niets ontvangen, terwijl op 27-5 ik bericht krijg dat bestelling onderweg is, super slecht
Buiten gewoon snel met leveren