Pluspunten
Snelle levering en alles goed en netjes
VerbeterpuntenZe verkopen "vakantieverpakkingen" lenzenvloeistof. Als ik een vakantieverpakking wil kopen moet hij wel in de handbagage in het vliegtuig mee kunnen. Deze vakantieverpakkingen zijn echter te groot hiervoor. Je mag maximaal 100 ml meenemen. Dat vind ik erg jammer en niet echt slim van het bedrijf.
Beste Linda, Ik begrijp je reactie, echter er is een verschil tussen de een reisverpakking en een fligthpack. Natuurlijk zijn er veel vakantiegangers die vliegen maar ook die ander vervoer kiezen. De fabrikant van de EasySept lenzenvloeistof heeft helaas alleen de 120ml. reisverpakking en geen Flightpack's. Met vriendelijke groet Klantenservice
Ik had op een vrijdagochtend mijn lenzen besteld. Op de site stond dat als ik het voor 4 uur bestel, het dezelfde dag zou worden verzonden. Eindstand kreeg ik het dinsdag pas binnen. Beetje jammer gezien dit lenzen zijn. Heb uiteindelijk ook maar ergens anders besteld omdat die sneller waren.
Geachte mevrouw, Bijzonder spijtig dat wij niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Uw product was helaas niet voorradig en hebben wij uw bestelling van vrijdag direct op maandag aan u verzonden. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
- snelle levertijd - duidelijke website
Verbeterpuntentips geven welke lenzenvloeistof passend is bij de lenzen, dit aanbevelen
Pluspunten
Prijs is oké kan altijd beter natuurlijk
Pluspunten
goed product voor zeer goede prijs.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenGeef aan of de bestelde lenzen door de brievenbus kunnen of niet, dat helpt bij het kiezen tussen thuis bezorgen of afhalen...
Beste Yvo, Dank voor je reactie. Indien u deze keuze heeft in de winkelwagen dan is deze verzending ook mogelijk. Is het bestelde groter, dan wordt deze optie niet getoond. Met vriendelijk groet, Klantenservice
Pluspunten
Veel goedkoper dan bij de opticien en precies hetzelfde merk.
Pluspunten
Snelheid en prijs Uitstekende klantenservice
VerbeterpuntenDe website. Er staat geen telefoonnummer op, ze bieden geen chatmogelijkheid en het wijzigen van je bestelling is geen eenvoudige opgave.
Beste Jos, Onderaan de pagina staat de rubriek KLANTENSERVICE met ons telefoonnummer wellicht is deze aan de aandacht ontsnapt. Hierin heb je ook de keus om ons te mailen of een terugbel verzoek achter te laten. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Mijn lenzen waren niet op voorraad en konden daardoor pas maandag worden geleverd. Ik had ze ivm vakantie echter al zaterdag nodig. Toen ik dit met zeer vriendelijke klantenservicemedewerker besprak, heeft hij er alles aan gedaan om dit mogelijk te maken, door de fabrikant te vragen om het rechtstreeks naar mij te sturen, waardoor de zending op tijd was!
Pluspunten
Prijs/kwaliteisverhouding prima! Snelle levering en goed verpakt. Communicatie inzake levering goed.
VerbeterpuntenKan niets bedenken