VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Nog te weinig over te zeggen
Pluspunten
Goede prijs,snelle levering
Pluspunten
Snelle service..en voor antwoorden wordt je goed te woord gestaan.
Pluspunten
Goede prijzen
VerbeterpuntenOntvangen product was niet in orde. Klacht wordt via e-mail niet afgehandeld.
Geachte heer/mevrouw, Bijzonder spijtig dat uw klacht blijkbaar door ons niet is behandeld. Wij zouden daar graag op willen reageren, echter is uw email adres niet bekend in onze administratie. Wellicht is onze reactie van uw klacht in de oude emailbox terecht is gekomen. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Duidelijk
VerbeterpuntenNiet eerst laten betalen bij gebruik verzekeringservice. Verzekering betaald toch wel aan zorgverlener en erkend af met verzekerde indien niet (volledig) gedekt.
Pluspunten
Bestel mijn lenzen hier al jaren. Altijd snel en prima service.
Pluspunten
Keurige levering.
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering en een goede communicatie.
Pluspunten
Betrouwbaar, goed en snel.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Krijg goed en eerlijk telefonisch advies
Pluspunten
Prijs is oké maar mag natuurlijk altijd goedkoper
Pluspunten
Snelheid van levering is prima
VerbeterpuntenKwaliteit is te wisselend. Komt regelmatig voor dat de lenzen niet goed rond zijn
Geachte mevrouw Boere, Bijzonder spijtig dat u niet tevreden bent over uw daglenzen. Jammer dat u dit niet met onze klantenservice heeft gedeeld. Door de geringe sterkte is dit product wellicht niet zo voor u geschikt. Wij adviseren u om in overleg met uw lenzenspecialist te kijken naar een andere daglens die iets dikker is daardoor wat vormvaster. Met vriendelijk groet, Eyelens.nl
Pluspunten
Goede prijs kwaliteitverhouding. Snelle levering
VerbeterpuntenHelaas was door een website update even geen herhaalbestellingen te plaatsen vanuit historie, hierop werd direct geanticipeerd door de bestelling voor mij in orde te maken.
Pluspunten
Doen wat ze beloven. Snelle levering en goede prijs en aanbiedingen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle en prima levering !