Pluspunten
Ontzettend klantvriendelijk en zeer meegaand in de gesprekken.
Pluspunten
Gaat prima en snel!
Verbeterpuntenmeer kortingen
Pluspunten
Goedkoop, snelle levering, gratis verzending
Pluspunten
Goede producten en service, snelle levering: top!
Pluspunten
Prima site en ook het bestellen gaat eenvoudig en snel.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle professionele afwikkeling order inclusief retourprocedure
Pluspunten
Betrouwbaar, goed bereikbaar en scherpe prijs
Dag na bestelling bezorgen,verder prima
Pluspunten
Snelle levertijd, veel keuze.
VerbeterpuntenEr worden geen gebruiksinstructies meegeleverd. Er werd verwezen naar een Engelstalige website waar ik ook geen antwoord op mijn vraag vond.
Geachte mevrouw, Wij schrikken een beetje van uw reactie, hieruit blijkt dat u zonder het raadplegen van een specialist multifocale contactlenzen heeft bestelt. De reden dat er in een doosje contactlenzen geen gebruiksinstructie word meegeleverd is omdat deze instructie's na het aanmeten van de lenzen door de specialist wordt gegeven. Zoals op onze website wordt vermeld, raden wij lenzen dragen zonder een specialist te raadplegen ten zeerste af, lenzen dragen moet veilig en gezond zijn. Heeft u geen specialist? Kijk dan op www.nationale-oogzorgbon.nl Met vriendelijk groet, Klantenservice
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
Pluspunten
Doet wat het beloofd, snelle levering ook
Pluspunten
Voor de 2e keer lenzen besteld die niet op de website staan maar wel voor de laagste prijs die ik kon vinden geleverd worden op bestelling. Ook lenzenvloeistof erbij voor de laagste prijs met extra korting voor twee halfjaar pakketten. De controle doe ik jaarlijks bij mijn eigen opticien, de lenzen en vloeistof bestel ik bij Eyelens en zo bespaar ik ruim 180 euro per jaar!! Mijn opticien weet dat ik het elders bestel en heeft daar begrip voor gezien het prijsverschil. Levering was snel, binnen drie dagen, ondanks de speciaal voor mij bestelde lenzen. Helemaal tevreden!
VerbeterpuntenGéén! Ik bestel volgend jaar weer en hoop dat de prijzen zo scherp blijven!
Pluspunten
Doet precies wat het moet doen, ik ben erg tevreden.
VerbeterpuntenOp dit moment kan ik niks bedenken.
Pluspunten
VerbeterpuntenHet laten weten dat dr bestelling gelukt is. Een e-mail dit had ik nog niet ontvangen. De website is onhandig niet gemakkelijk te begrijpen
Beste Rik aan den Boom, Als je een bestelling doet wordt er direct en automatisch per email een orderbevestiging verzonden. Wellicht is deze bij u in de spam map terecht gekomen. Jammer dat u de site onhandig vindt, indien u ons zou laten weten wat er niet handig is, dan kunnen wij dit wellicht verbeteren. Met vriendelijke groet, Klantenservice