Pluspunten
Betrouwbaar, goede producten, goede prijs
VerbeterpuntenKortingsacties
Pluspunten
Prima bedrijf
Pluspunten
Pluspunten
Zeer correcte afhandeling. netjes afgeleverd en snel. telefonisch contact was ook super.
Verbeterpuntengeen minpunten.
Pluspunten
Snelle levering en niet duur
Pluspunten
Snelle service, reactiesnelheid heel erg goed, levering snel
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Goede en snelle communicatie en doen wat ze beloven! Zelfs een gratis proeflens werd op tijd voor mijn vakantie verstuurd!
Pluspunten
Geweldig bedrijf
VerbeterpuntenBlijf zo
Pluspunten
Super snelle levering, goed verpakt en duidelijke site
Pluspunten
VerbeterpuntenMisleidende informatie op de website. Hierover gebeld. Werd tegen mij gepraat alsof ik dom ben. Maar ik kan goed begrijpend lezen en ook andere mensen om hun mening gevraagd: tekst is misleidend. Je denkt 2x 2 verpakkingen te krijgen voor een goedkope prijs (zoals de webiste vermeld), maar dit is niet zo. Beter was bij 2 of meer verpakkingen gratis reistasje i.p.v. 2x2 verpakkingen + gratis reistas. Hier komt nog een officiële klacht over.
Geachte mevrouw, U heeft bij ons 2x een 1/2 jaar pakket OptiFree PureMoist besteld. Echter er was ook een aanbieding bij aankoop van 2x OptiFree PureMoist 1/2 jaar verpakking met een gratis reisverpakking t.w.v. € 13,50 welke u wellicht had gemist en hebben wij uw bestelling hierop aangepast. Wij leveren u gratis een reisverpakking en u spreekt dan van misleiding, dat begrijpen wij dan ook niet. Wij betreuren dat de uitleg die wij u hebben gegeven niet toereikend blijkt te zijn geweest. Met vriendelijke groet, Klantenservice Eyelens.nl
Pluspunten
Snelle reactie op mijn e-mails.
VerbeterpuntenDiverse collega's waarmee ik e-mail contact heb gehad. Het ging over bestellen van lenzen online. Mijn lenzen stonden niet op de afbeeldingen. Nu was het mijn eerste keer online bestellen. Normaal haal ik ze bij de opticien. Achteraf bleek er een verkeerde afbeelding op jullie site te staan. Dit hebben jullie uiteindelijk wel snel aangepast zodat ik de juiste lenzen kon bestellen.