Pluspunten
De vraag/klacht die ik had, is volledig naar wens opgelost.Reuze bedankt!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel goedkoop relatief eenvoudige website
VerbeterpuntenWebsite is nog niet helemaal goed (ik kon alleen 2x links bestellen en kreeg op bestelformulier toch links en rechts)
Geachte heer de Ruig Dank voor uw reactie wij hebben de fout hersteld. Met vriendelijke groet, Klantenservice
op de site staat, verzending dezelfde dag indien voor 16.00 uur besteld. na 5 dagen nog geen pakketje.... gemaild dat ik niets had ontvangen en dat ik graag een Track & trace code wil hebben, toen kreeg ik een standaard mail dat het onderweg was, pas na 6 dagen verzonden. jammer, communiceer dat dan....
Geachte Natasja, Verzending dezelfde dag betreft is indien voorradig zoals vermeld. Echter uw bestelling van vrijdagmiddag betrof een lens met 2 sterktes en een asrichting. Dit type lenzen komen altijd bij de fabrikant vandaan en hebben een gemiddelde levertijd van +/- 2 werkdagen. Wellicht heeft u deze informatie op de website gemist. Met vriendelijke groet, Laura Klantenservice
Pluspunten
Snel geleverd, prima prijs
Verbeterpuntengraag 'gratis' verzendkosten
Beste Ludwig, wellicht een misverstand wij berekenen GEEN verzendkosten. Met vriendelijke groet, Laura Klantenservice
de prijs van mijn lenzenvloeistof bleek hoger te zijn dan was in eerste instantie vermeld op de website moet juist zijn.
Geachte heer Sohier, De prijs vermelding bij de vloeistof is de Combi Deal prijs, dit betekent indien u alleen vloeistof bestelt u geen gebruik kunt maken van het combinatie voordeel. Met vriendelijke groet, Laura Klantenservice
Pluspunten
Eenvoudige website. Makkelijk bestellen en een snelle levering. Wat wil je nog meer.
Pluspunten
niets in het bijzonder
Verbeterpunteniets steverigere verpakking
Pluspunten
VerbeterpuntenKrijg niet alle bestelde producten thuis. Gratis product mocht niet hetzelfde zijn als het bestelde product volgens de klantenservice maar het stond wel zo op de factuur. Weigeren deze fout te herstellen en moet alles maar retour zenden op eigen kosten. Slechte service en ga zeker nooit meer hier bestellen.
Pluspunten
Heel goed dat ik gebeld werd omdat vermoed werd dat ik een verkeerde waarde had opgeven.
Pluspunten
Snelle levering, zelfs met mijn -9,5 sterkte, goede kwaliteit en service. Mooie combideals. Tevreden klant, blijf hier zeker bestellen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles:)
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan:)
Pluspunten
Prijs van mijn lenzen lag lager dan bij concurrenten, levertijd was prima.
VerbeterpuntenMijn mail werd in eerste instantie over het hoofd gezien, maar tweede mail werd wel beantwoord en opgelost, dus als verbeterpunt: lees alle mailtjes goed.
Pluspunten
Denken met klant mee Kreeg geld terug, ik had 2 losse bestellingen. Ze zijn samengevoegd en kreeg toen geld terug omdat ze een actie hadden
Pluspunten
ik bestel al enkele jaren lenzen en vloeistof bij Eyelens. Levering altijd snel. Laatste keer waren gratis reisverpakkingen vloeistof niet meegeleverd. Na 1 mail waren ze er 2 dagen later alsnog.