Pluspunten
Goedkoopste prijzen t.o.v. al het andere aanbod op internet.
VerbeterpuntenIets minder emails herhalen met lenzenvloeistofdeals
Pluspunten
in buitenland willen leveren grote snelheid in leveren en in reactie op vraagstelling
Verbeterpuntenga maar zo door; dan blijf ik
Pluspunten
Lever tijd was langer dan aangeven op internet!! Dit was erg vervelend want ik had extra voor deze site gekozen zodat ik me lenzen voor de vakantie zou hebben!
Geachte mevrouw Pasveer, Helaas komt het voor in de vakantie drukte dat de voorraden niet altijd up to date zijn. Vandaar dat wij in onze nieuwsbrief aandacht besteden bestel tijdig voor de vakantie om teleurstellingen te voorkomen. Met vriendelijke groet, Laura Klantenservice
Pluspunten
Attent
Pluspunten
Goede klantenservice. Komen afspraken na.
VerbeterpuntenKreeg niet meteen een bevestiging dat het betaald was. En wanneer het geleverd werd. Waardoor ik zelf m'n afschriften moest bekijken van m'n creditcard of het was afgeschreven.
Pluspunten
TOT 2X TOE HET VERKEERDE BESTELD WAARNA EYELENS HEEL SCHERP OPMERKTE OF DIT WEL KLOPTE, WAARVOOR DANK EN DUS DANKZIJ eYELENS DE JUISTE BESTELLING ONTVANGEN
Pluspunten
VerbeterpuntenWeet ik nog niet.
Pluspunten
Doen wat ze beloven. Bellen je bij vragen. Prima!
VerbeterpuntenNauwelijks
Pluspunten
Goede producten, snelle levering, prima bedrijf.
Inloggen op account gaat lastig
communiceren als de lenzen niet op voorraad zijn en dat het wat langer duurt voordat ze verzonden worden
Pluspunten
Overzichtelijke website , en kan alles snel vinden
VerbeterpuntenLevertijd wordt gemeld op een speciale dag, alleen kreeg het een dag later. Maar dat ligt aan de koerier, die houden het pakket een dag langer vast
Pluspunten
Naar aanleiding van mijn bestelling nam Eyelens contact op en adviseerde om een andere combinatie te bestellen. Proactief en meedenkend. Klasse!
Pluspunten
X
VerbeterpuntenX