Pluspunten
bovenstaande
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel en goedkoper dan de opticien.
Pluspunten
attent en doen wat ze beloven
Verbeterpuntenbeter op de hoogte houden wanneer de bestelling verwacht kan worden
Pluspunten
Goede en snelle communicatie, goede service. Ik had 1 lege lenscontainer ontvangen en kreeg direct een extra nieuwe.
VerbeterpuntenDe geadverteerde prijzen zijn vaak niet helemaal duidelijk en alleen geldig in combinaties van meer items of van verschillende producten.
Pluspunten
goede service via telefoon
Pluspunten
het bedrijf levert snel en goed, en tegen een goedkope prijs
VerbeterpuntenDe hoeveelheid mails die het bedrijf verstuurd vind ik persoonlijk te veel.
Pluspunten
Snelle en vriendelijke service, werd gebeld over een product dat niet meer leverbaar was en werd aangeboden om een ander setje lenzen eerst uit te proberen waarna ik zou bellen of ze bevielen.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Zeer snelle levering Overzichtelijke website Betalingsproces verloopt gemakkelijk
Pluspunten
Ik heb nergens iets op aan te merken, behalve op de levertijd. De service is uitstekend.
VerbeterpuntenIk vond het erg lang duren voordat ik alles kreeg thuisbezorgd. Ik werd daar overigens ook niet over geïnformeerd.
Pluspunten
Er ging iets mis bij de verzending, maar ik kreeg meteen een telefoontje met uitleg. Prima service!