Pluspunten
Duidelijke website, snelheid, prijs
VerbeterpuntenKiesoptie gratis lenzen niet zo makkelijk vindbaar.
Pluspunten
10 is net overdreven, maar ik ben heel tevreden over service en levering
Pluspunten
betrouwbaar en snel. Goede communicatie.
Pluspunten
snelle levering. Goedkoop product
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vlug geleverd en goede service
Pluspunten
gewoon goed
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Een fout die ik zelf had gemaakt, werd op een persoonlijke en vriendelijke manier prima opgelost! Korte levertijd en een mooie prijs
Pluspunten
Makkelijk webite. Snelle levering uit voorraad. Concurrerende prijs.
Pluspunten
Zeer vriendelijk bedrijf, als je een vraag staat krijg je ook dezelfde dag antwoord. Positieve ervaring, vlotte service en snelle levering.
Pluspunten
snelle levering en goed in prijs
Verbeterpuntenvoor mij niets
Pluspunten
Eenvoudige bestelmethode. Goede kwaliteit/prijsverhouding
Pluspunten
Zeer snelle levertijd middels brievenbuspakket, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.
VerbeterpuntenBlijf de prijs scherp houden.
Pluspunten
Ze geven n levertijd op en die klopt. Dat is altijd fijn.
Pluspunten
Eerste kennismaking is ok.
VerbeterpuntenTe vroeg voor commentaar
Pluspunten
Pluspunten
De prijzen zijn inclusief verzendkosten zodat je later niet voor verrassingen komt te staan.
VerbeterpuntenAls er staat direct leverbaar, dan moet dat ook zo zijn. In mijn geval moest ik nog een aantal dagen wachten. Nu was dat dit keer niet erg, maar ik kan me voorstellen dat mensen dit echt de volgende dag nodig zijn.
Pluspunten
Laagste prijs die ik kon vinden voor de lenzenvloeistof die ik altijd gebruik. Achteraf bleek deze lage prijs wel in combinatie met de aankoop van lenzen, maar dit werd op de site niet goed verwerkt. Hier kreeg ik na de bestelling wel een keurige mail over met link om het resterende bedrag over te betalen. Kortom: wat minder voordelig dan ik dacht (of dan het leek), maar hier werd heel netjes over gecommuniceerd en de bestelling werd alsnog snel geleverd.
VerbeterpuntenBestellingspagina aanpassen zodat het herkent of je aan een actie/combinatie voldoet.