Pluspunten
Zeer snelle levering betrouwbaar
door een fout in het bestelsysteem kon ik voordeliger vloeistof bestellen , maar later werd er alsnog 2.50 bij gevraagd omdat er te weinig betaald was, zeer kleinzielig
Pluspunten
duidelijke site
Pluspunten
Men wordt door zeer vriendelijke mensen te woord gestaan. Goede uitleg over de producten en goede adviezen. Goede tips die men eventueel kan ondernemen. Ook bij het bestellen van mijn vorige lenzen is de levering zeer snel en verpakking goed. Ik heb veel ervaringen met andere bedrijven maar ik heb geen op of aanmerkingen.
VerbeterpuntenZou ik zo even niet weten.
Pakketje plater dat het door brievenbus past
Pluspunten
binnen 1 werkdag leveren en ze nemen contact met je op als je + ipv - hebt besteld. Heel persoonlijk.
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
de mogelijkheden voor de particulier om met de heldere informatie de eigen bestelling te doen. de bsnelle manier van leveren, sneller als opticien en veel voordeliger.
Verbeterpuntenbied ook voor all in pakketprijs wat bijbehorende inzetvloeistf vloeistof aan (net als bij opticien). Huismerk mag natuurlijk ook op uw advies.
Misleidende prijscommunicatie: geadverteerde prijs geldt alleen voor aankoop van twee verpakkingen tegelijk. En als je bij de lenzenvloeistof niet ook meteen lenzen bestelt, krijgt je nog eens 5 euro strafkorting. In plaats van de geadverteerde 25,95 betaal je dus 32,45.
Pluspunten
Doet wat het beloofd. Snelle levering voor een scherpe prijs.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Makkelijk te bestellen, snelle levering.
VerbeterpuntenNiet vriendelijk aan telefoon, geen vergoeding kapotte lenzen. Zou zeker beter moeten
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteits verhouding & een snelle levertijd.
Pluspunten
Pluspunten
Zeer goede service. Omruilen kan ook zonder problemen.
Pluspunten
Goeie prijzen Leuke acties Nette bezorging Controle bij opticien
VerbeterpuntenCommunicatie kan beter (bijv. reactie op opmerkingen bij bestellingen) Goed overzicht van vorige bestellingen
Pluspunten
Proefpakketten mogelijk, goede prijs en snelle levertijd.
VerbeterpuntenUitleg over vaktermen bij bijvoorbeeld de sterkte contactlenzen zou fijn zijn .