Pluspunten
Goede bestelmogelijkheid, duidelijke site
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk,een aanrader!!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Denken met je mee.,en houden zich aan afspaak.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Overzichtelijke site, snelle levering, goed product. Snel en correct antwoord op mijn vraag.
VerbeterpuntenHeb ik niet.
Pluspunten
goede en snelle belevering
Pluspunten
Lenzen waren niet op voorraad dus zou 2 dagen duren. Dag na bestelling kreeg ik een paar tijdelijke lenzen, kosteloos opgestuurd! Top service!
Pluspunten
10 snelle servies
Er mag van mij wel een samenwerkingsverband geregeld worden met een landelijke opticien om met korting ( of gratis) contactlenscontroles te verstrekken.
Pluspunten
Goedkoop, snelle levering, goede communicatie.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Gewoon prima, overzichtelijke site, produkten gemakelijk te bestellen
VerbeterpuntenGeen, houden zo zoals het is, veranderingen brengen alleen maar onrust bij de klanten.
Pluspunten
snelle levering goede prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Zeer snelle levering Goede prijzen
Pluspunten
Zeer compleet aanbod, goede prijs, goede bereikbaarheid van klantenservice, correcte levering en leuke aanbiedingen/combi deals.
Pluspunten
Ik ben super tevreden over mijn lenzen. Goede kwaliteit, en veel goedkoper, bijna de helft dan bij de plaatselijke opticiën.
VerbeterpuntenMeerdere Opticiëns die aangesloten zijn bij jullie voor de oogmetingen.
Pluspunten
Het pakket is in goede orde en snel geleverd voor een goede prijs. Ik ben zeer tevreden en zal de volgende keer weer bij Eyelens.nl bestellen.
Pluspunten
Snelle levering, goede telefonische bereikbaarheid, goede service
Verbeterpuntenik zou het fijn vinden om meer keus te hebben bij de lenscontrole-voucher