De boeken zien er prima uit en waren goed verpakt. De verzending had wat sneller gemogen, maar verder helemaal tevreden.
Dat ging dus supersnel en makkelijk.
Snel en goed
Ik heb mijn kid boek besteld, een dag later is hij binnen. Boek is helemaal aplits nieuw. En de service is top
Correct prijs, snel bezorging.
Heel fijn dat er losse boeken besteld kunnen worden!
Bij Schoolboekenthuis vindt je de meeste methoden, die op scholen worden gebruikt voor een redelijke prijs. Er wordt extra zorg besteed aan de verzending; de materialen worden altijd speciaal verpakt in cadeaupapier.
Erg fijn om werkboeken te kunnen kopen voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik gebruik ze met veel plezier als aanvulling binnen mijn RT-praktijk en kan zo goed aansluiten op de verschillende methodes, die op scholen worden gebruikt. De service is echt goed. Goed, ook telefonisch, goed bereikbaar en een snelle- en zorgvuldig verpakte bezorging!
Binnen 2 dagen heb ik de boeken gekregen . Top
Mijn bestellingen zijn altijd op tijd binnen
All tijd optijd gestuurd.
SchoolboekenThuis denkt met je mee. De communicatie is prima!! Per mail hoor je, of je bestelling onderweg is. En mocht er iets niet goed gaan is dat altijd bespreekbaar!!
Een topwinkel waar ik zeker vaker ga bestellen. Betrouwbaar, klantgericht en gewoon een hele fijne ervaring van begin tot eind. Complimenten aan het hele team
Snelle levering, keurig verpakt, goede en vriendelijke communicatie
Snelle service, klantvriendelijk
Wat een leuke webshop en duidelijke communicatie!
Alles is perfect!
Ik heb nu 2 keer een bestelling gedaan. Het werd keurig op tijd afgeleverd en ook heel netjes verpakt. Het is voor mij als RT'er met een eigen praktijk erg fijn om een klein aantal werkboekjes te kunnen bestellen, en daarmee individueel te kunnen afstemmen op de leerling en school. Dus ik ben er heel blij mee en kom zeker weer terug!
Bestelling liep soepel. De boeken netjes ingepakt en geleverd. Een aanrader.
Het brede assortiment van schoolboeken, snelle verzending. Alle boeken zijn in prima staat en keurig ingepakt. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
Goede en snelle service. Top
Snelle levering en een uitstekende service!
Mijn zoon is veel vooruit gegaan en heeft goede cijfers gehaald op school