Nvt
Waarschijnlijk door kerstdrukte bij bezorgdienst wat vertraging met bezorging, maar verder goede ervaring. Producten zien er kwalitatief ook goed uit en werken naar behoren. Aanrader!
Prima spullen voor een redelijke prijs en snel geleverd.
Ik heb de ledjes op gelijkstroom aangesloten maar branden door bij 4.5 volt. Op hoeveel volt moeten zij aangesloten worden en is hierbij ook een weerstand nodig?
Dag Paul. Het spijt mij zeer dat je de led verkeerd hebt aangesloten . Bij deze led van 3mm is vermeld dat deze een voeding van 3v moet hebben. Dat je ons afstraft met een 4 omdat je de led verkeerd heeft aangesloten vinden wij jammer. Ik hoop dat je nog genoeg leds over hebt voor het doel waarvoor je deze hebt besteld. Mocht dit niet zo zijn horen wij dit graag. Vriendelijke groet Vallesenmeer.nl
Prima ervaring, ook rond de feestdagen duurt de levering niet langer als normaal. Leveren altijd netjes en optijd
Wel al even op verzonden, maar nog steeds niets ontvangen, helaas.
Beste Bert. Het spijt mij zeer dat de bestelling nog niet is geleverd. Helaas is de post zo druk dat we signalen krijgen dat de levering in sommige gevallen wel anderhalve week kunnen duren. Helaas hebben wij hier geen invloed op. Maar gelukkig horen we van onze klanten dat de bestellingen uiteindelijk wel worden geleverd, zij het te laat. Nogmaals mijn excuses voor dit ongemak.
Prettig zaken doen!
Had SN28B krimptang besteld maar kreeg de SN48B binnen, 1 mail en snel reactie, juiste tang wordt kosteloos opgestuurd, 48B mag ik houden. Overal gaat wel eens iets mis maar dat zo oplossen is fantastisch.
Website was duidelijk. Alle onderdeeltjes apart in zakjes. Pakbon met alle details. Verpakt in klein doosjes dat in de brievenbus past. Direct verzonden. Alles dik voor mekaar!
Al klant vanaf dag één. Ongeveer
Bestelling compleet en op tijd geleverd .
Alles ging goed, communicatie goed, goed geleverd.
makkelijk bestellen, snel door proces van alles invullen tot betalen. Snel geleverd
alles volgens verwachting en supersnel. verbeterpuntje, ik geloof dat ik geen melding heb gehad dat het pakje onderweg was. wel dat het ingepakt was
Bestelling ging heel gemakkelijk. was met ideal gemakkelijk te betalen. alleen 2 kleine koppelingen in een doosje terwijl het ook als brievenpost geleverd kon worden is een beetje overkill. tevens kan dan de verzendkosten ook naar beneden.
Als je iets zoekt voor electronica hobby is dit het juiste adres. Ze hebben veel op voorraad en redelijke prijzen. Verzending is snel en goedkoop. Aan te bevelen.
als in ordfe
Kut! Zit dagen te wachten, de postnlapp zegt t is bezorgd maar waar is het dan? Ik ben doodleuk opgelicht voor die3€. Zwaar kutbedrijf dus.
Dag Dennis. Het spijt mij zeer dat de bestelling nog niet is geleverd. Helaas is de post zo druk dat we signalen krijgen dat de levering in sommige gevallen wel anderhalve week kunnen duren. Helaas hebben wij hier geen invloed op. Maar gelukkig horen we van onze klanten dat de bestellingen uiteindelijk wel worden geleverd, zij het te laat. Nogmaals mijn excuses voor dit ongemak.
Moet zijn lm6luu
Dag Laurens. Het spijt mij zeer dat je het verkeerde lager hebt ontvangen, ook wij maken wel eens een foutje. Kun je ons een mailtje sturen met je bestelnummer, zodat we de fout recht kunnen zetten. [email protected]
Ligt dit aan postnl?
Beste A. Flipse Het spijt mij zeer dat de bestelling nog niet is geleverd. Helaas is de post zo druk dat we signalen krijgen dat de levering in sommige gevallen wel anderhalve week kunnen duren. Helaas hebben wij hier geen invloed op. Maar gelukkig horen we van onze klanten dat de bestellingen uiteindelijk wel worden geleverd, zij het te laat. Nogmaals mijn excuses voor dit ongemak.
Kortom: De beste !
Prima spul snel geleverd
Snelle leveringen als beste beoordeeld, assortiment is uitgebreid