Alles netjes ontvangen zonder problemen. Alles is keurig geleverd als omschreven.
Bestelde producten zijn ondanks de convid 19 vlot ontvangen. daarnaast keurig verpakt, er is veel aandacht besteed. ook zijn de prijzen van elek. onderdelen zeer aantrekkelijk. echt een aanrader !! TOP !!
overzichtelijke site met mooi assortiment, zeer kwalitatief. ook de service en levering zijn prima.
ondanks de feestdagen
Goede zaak, lokale onderneming.
Product nog niet gebruikt
Groot aanbod voor een lage prijs en goede service
Snelle en goedkope levering (iets wat belangrijk blijkt te zijn in 2020)
Uiterst tevreden!
De online vermeldde voorraad klopte precies en ik had mijn onderdelen binnen 2 dagen binnen, ondanks de huidge postdrukte. Er werd bovendien serieus en inhoudelijk gereageerd op mijn tussentijds geëmailde vraag.
Ondanks de corona- en feestdagen werd mijn bestelling al snel in een keurig doosje incl. de verzendbon afgeleverd. De producten waren duidelijk op de site weergegeven.
Geleverd zoals besteld
Na geplaatste bestelling keurig eerlijk snel bericht over de zending,ook dat het in deze tijd niet morgen al bezorgd zou worden. Maar reel ,een paar werkdagen zou duren.. Zeer tevreden over levering.
Tja, de samenvatting zegt wel alles eigenlijk.
De artikelen zijn netjes verpakt geleverd. Via brievenbus post, dus makkelijk.
Prima ervaring, duidelijke site, snelle levering
Ik heb een bestelling gedaan en het was erg snel in huis ben erg tevreden over jullie.
Snelle levering, Product naar verwacht.
Goede service en zeer compleet op de hoogte gehouden gedurende het verzenden!
Goed geregeld en netjes verpakt.
ik heb voor mijn oldtimer een timer nodig die een bepaalde tijd 12 v mogelijk maakt, de gekochte timer lijkt een prima oplossing. daarnaast kwam ik een soort thermostaat tegen die ik ga gebruiken om een fan aan te sturen. Fijne prijzen om dit soort experimenten te doen.
Hier kan ik kopen zonder me te hoeven bedenken. Het is een betrouwbaar adres en de prijzen zijn gunstig. Snelle afhandeling waarvan je via mail wordt bijgehouden.
Snelle verwerking van mijn bestelling. Vanwege Sinterklaas een paar dagen moeten wachten, maar dat kan gebeuren. Verder een hele goede prijs voor de geharde stalen staven voor de lineaire geleiding!
Nog niet ontvangen!!! Misschien andere vervoerder nemen!!!
In t zakje leds zaten 4 gele en 16 witte, terwijl 20x wit was besteld. Bestelling was al snel op de post gedaan, alleen PostNL had t erg druk, dus duurde een paar dagen. Prima spul verder