Alles netje verlopen ook al was het een kleine bestelling
Kon tot het laatste moment nog wat bij de bestelling toevoegen. Werd goed ge-update over levering. Top!
bestellen gaat heel gemakkelijk en alles was keurig verpakt en verzonden. aanrader!
Prima verzorgd
Klein onderdeel voor pc nodig, snel en correct verzonden en geleverd
1 van de producten was niet helemaal goed, dit is kosteloos vervangen dmv nalevering. Fijne service!
Onderdelen besteld om een 3d printer in elkaar te zetten. En waren snel geleverd en niet te prijzig
duidelijke uitleg
goede webshop als je wat nodig hebt wat je zoekt. Ook andere artikelen kunnen wel 's interessant zijn. Levering is over het algemeen snel en kan vaak al in de brievenbus.
Bestelde producten waren zoals weergegeven en verwacht. Alles prima in orde
Correcte en snelle levering
ook met de drukte
VAAEM levert uit snel uit voorraad en tegen vriendelijke prijzen. Ook voor een kleine opdracht doen ze hun best. Hulde!
Groot assortiment, dus zoeken kost wel even. Mist wel eens een specifiek kenmerk om het juiste artikel te kiezen. Zoals bv een afmeting.
goed op de hoogte gehouden via mail netjes en snel geleverd
Snelle levering, goede producten.
Prima product ontvangen tegen scherpe prijs en snelle levering. Top!
Samen heb ik het juiste onderdeel kunnen bestellen.
Ik had mijn bestelling de dag erna al in huis. De microschakelaars werden per post verzonden.
duidelijke website, goede prijs/kwaliteit snelle levering goede service,, alle reden omm deze webwinkel te bookmarken.
Naar aanleiding van een LED display met een afwijkende kleur led licht een verzoek ingediend wat hieraan te doen. Er werd aangeboden 3 nieuwe te sturen. Ik vind dit zeer coulant van het bedrijf. Hulde!
Bestellng de volgende dag al in huis . Netjes !
Heel snelle levring van het juiste product. Ik ben er blij mee. Bedankt.