super goed

super goed en snel geleverd

Niets op aan te merken, goed adres, prima prijs en snelle levering.

Zeer snel afgehandeld, goedkoop, prima communicatie

Alles wat ik besteld heb is perfect in orde

uitstekend als altijd

goede snelle levering en comunicatie

Levering uitstekend

Absoluut aan te bevelen..

Groot assortiment, je kunt kleine hoeveelheden bestellen en heel snelle levering.

Goed verpakt als brievenbus pakketje.

Groot assortiment en snel verzonden.

Kleine bestellingen kunnen als briefpost verzonden worden tegen lage kosten. Verder een heel ruime keuze in componenten, kits en gereedschap.

bestellen en snel bezorgd

Een klein foutje maar goed afgehandeld

Afgelopen week was het voorgevallen dat een verkeerd product in mij bestelling terecht was gekomen. Na een mailtje is het juiste product alsnog snel nagestuurd. De producten zijn van goede kwaliteit en het contact was professioneel. Gr, J.

Snelle levering; groot assortiment

Ben ik opzoek naar wat elektronica componenten dan vind ik ze altijd tegen een prima prijs bij Vanallesenmeer... Aanrader en snelle, correcte levering

Eerder geshopt hier en toen dik te tevreden.

Echter deze keer is iets mis gegaan met een onderdeel. Heb hierover een mail gestuurd maar niets meer vernomen. Dat dit gebeurd is menselijk maar dat ik niets meer via de mail heb vernomen vind ik jammer. Verder ben ik tevreden met jullie service. Al meerdere keren iets gekocht zonder problemen. Hopelijk wordt het onderdeel nog nagestuurd.

Perfecte service

Had al iets besteld, en ik kon zonder gedoe mijn bestelling veranderen en dusdanig aanpassen dat ik geen verzendkosten hoefde te betalen.

Dit is de eerste keer dat ik hier iets heb besteld op aanraden van mijn collega, grote keuze en normale verzendkosten. Voor herhaling vatbaar. Top

Alles top

Ging allemaal lekker vlot geen enkel probleem

Vanalles nooit meer

Het heeft 5 dagen geduurt alsvorens de bestelling (die ik 4 dagen LATER nodig had om een simpele zoemer die ik, de avond voor het liefdadigheids |evenementJE", waarvan de meeste "aanwezigen" "aanwezig" waren via Discord, (Handige app) De 3e dag na mijn bestelling had ik de zoemer, om aan te geven "WE HEBBEN EEN WINNAAR!! willen monteren Het was niks bijzonders op zich, gewoon een liefdadidgheids evenementje op een parkeer plaats waar de fysiek aanwezige bezoekers ook nog vanuit de auto konden deelnemen Het probleem was dat een NIET zelf gebouwde zloemer 23 euro ging kosten en het OV nog zo'n 7 - 8 euro, zeg 7,50 Dat is plotseling 22,95 euro voor een deurbel PLUS zeg 7,50 OV = zo ongeveer 30,50 Dat is een pittig verschil met de 3,25 voor een 95 dB zoemertje van 1,25 dat ik in gedachte had en inmiddels had besteld en betaald Ik had nog wat onderdeeltjes thuis rondslingere, een oud 12V adaptertje van 1 of ander lang vergeten apparaatje, en een drukknopje van een deurbel Werkt prima, Ik weet dat omdat ik het dingetje alleen al in elkaar geflanst om te wetren of het zoemertje LUID genoeg was, JA!!, het geeft een behoorlijk luide ononderbroken fluit toon. Op het artikel valt NIETS serieus negatiefs aan te merken, behalve dan dat het helemaal GEEN ZOEMER is, dus ALS je ECHT een zoemer zoekt moet je wat meer knutselen OF een zoemertje kopen compleet met circuit dat het singaal een (instelbaar) keer per seconde onderbreekt Dit artikel geeft een ononderbroken behoorlijk HOGE fluit toon Nu nog de bezorgtijd en kosten Op de Website staat duidelijk "Vandaag VOOR 22:00u besteld MORGEN in huis! Mooi niet Op de website staat ook dat levering naar BELGIE 2 to 5 dagen kan duren SINDS WANNEER ligt ROTTERDAM in BELGIE?? Hm? Eerste en laatste keer dat ik bij deze tent wat koop, ook omdat deze "enquete 1 dag EERDER binnen was dan het te beoordelen artikel Dan heb je ballen van titanium Veel geluk me uw "Shopping Experience" bij VanAllesennogmeer levertijd

Uitstekende service!

Traject vanaf bestelling tot aflevering prima geregeld.

Snel geleverd, exact als beschreven en goed verpakt.

Snel geleverd, exact als beschreven en goed verpakt.

Prima service, snelle levering

Als voornoemd

Ik ben zeer tevreden over de levering!

Ik heb kabels besteld voor mijn 3d printer en een Buck step down DC voedings module. Deze is in goede orde ontvangen. Alle bestellingen zijn tot nu toe snel en adequaat binnen gekomen. Goede service!

Snelle levering en goede producten.

Blij dat we jullie gevonden hebben.

Mijn ervaring met Vanallesenmeer is absoluut fijn te noemen. Zelf wist ik niet precies welke bedrading ik nodig had bij de lampjes die ik bestelde dus zocht telefonisch contact met ze op. Ze hebben me perfect geholpen. Alles heb ik netjes verpakt mogen ontvangen. Met zekerheid klop ik de volgende keer als ik dingen nodig heb, zeker weer bij jullie aan.

Prima en snel

Uitgebreid assortiment, prima componenten en de volgende dag in huis!

De bestelde onderdelen waren veel goedkoper als elders en de zending werd snel verstuurd. Een aanrader dus.