Bij iedere bestelling wordt je netjes op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Alles is altijd super goed verpakt en voor 12 uur besteld is ook echt dezelfde dag nog verzonden. Ga zo door!
Zeer snelle levering
Goed product , snel geleverd
Het is een super winkel waar je veel spullen van elektronica kunt kopen. En het is niet eens zo super duur. De verzendkosten zijn goedkoop als je een brievenbus pakketje hebt(weet niet hoe duur de andere opties zijn)en het pakketje komt snel aan. Conclusie: het is een goede winkel
Alles ging prima, fijne verzendkosten, snel binnengekomen. Ook werd ik prima op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Niks dan lof dus! Ga zo door! Enrique
Alles snel en netjes ontvangen.
Wat je op ebay zoekt, kan je hier binnen Nederland ontvangen. Geen lange verzendtijden, geen risico op inklaring (douane kosten). En dat met een kleine eerlijke marge.
Bestelling is goed omschreven en snel geleverd
Correct en snel geleverd warm aanbevolen
Makkelijk bestellen, goede producten geleverd, snel geleverd, niet duur en zeer acceptabele verzendkosten.
Een van de weinige leveranciers die dit leveren en de enige voor deze prima prijs
Prima winkel
Had precies wat ik nodig was, binnen 2 dagen in huis (zondags besteld). Precies volgens opgave en hele nette prijs.
De juiste onderdelen snel geleverd waardoor het werk geen vertraging oploopt
site is helder bestellen gemakkkelijk levering snel en producten prima
We hebben onze Arduino-kits voor de leerlingen voor het eerst hier gekocht. Ik vond elders geen kits met dezelfde inhoud voor deze prijs en de kwaliteit van de aangeleverde producten was prima. Bestelling via mail verliep vlot. De informatie over de levertijd was correct en extra vervang-onderdelen werden ongevraagd meegeleverd.
Snel geleverd, exact wat ik bedoelde.
Als een chaotische maker zijnde met weinig geduld kan ik gelukkig rekenen op de snelle en vriendelijke service van vanallesenmeer. Tot heden alleen maar positieve ervaringen en hoop dat de zaken goed (blijven) lopen zodat ik zonder zorgen kan prototypen :)
Duidelijke en handige website bestelling snel in te voeren
Prima service, snelle levering
Gewoon zoals het hoort: snel en correct, goed product
Leuke elektronica onderdelen voor mooie prijsjes. Het kleine spul kan als brievenbuspakketje worden verzonden en dan betaal je lage verzendkosten. Toch alles stevig ingepakt en snel geleverd!
Producten in goede orde ontvangen en komen overeen met de producten op de site. Daarnaast fijn dat er de mogelijkheid is om kleine componenten in een brievenbuspakketje te laten afleveren.
Snel geleverd en netjes verpakt in een kartonnen brievenbusdoos.
prettige overzichtelijke webshop. dag later al in huis. dus een prima ervaring gehad met deze leverancier.