optijd en goedkoop
Hatseflats kei tevreden.
Naar tevredenheid is mijn bestelling geleverd.
Snelle levering uit een ruime voorraad tegen betaalbare transportkosten. Een keurige klantenservice en nazorg.
Snel en correct
Verzendinformatie kan beter. Geen tussentijdse info ontvangen.
Beste Piet, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u de statusmails van uw bestelling niet in uw mail ontvangen heeft. Deze worden automatisch verzonden naar het mailadres wat bij de adresgegevens is ingevuld. Juist om u van de status van uw bestelling op de hoogte te kunnen houden. Zijn deze misschien in uw spambox terecht gekomen? Of zit er misschien een typefoutje in het mailadres wat wij hebben ontvangen? Dan komen de emails niet aan. Met vriendelijke groet, Vanallesenmeer Marcia
Lekker snel en geen gedoe
Ze doen wat ze beloven
Alle bestelde producten waren ruim op tijd bezorgd en verkeerden in goede staat.
Verkeerde levering werd in korte tijd op een zeer vriendelijke manier alsnog goed geleverd, prima!
ik heb nog niets ontvangen na een week....
Prima website waar je de artikelen makkelijk kan vinden. De support heb ik nog niet nodig gehad dus alles verliep prima.Prijs technisch is het goed om hier te kopen want de artikelen zijn niet te duur. En je heb de artikelen meestal 1 of 2 dagen later in huis. Dus prima.
Snel geleverd. En maar 2 euro verzendkosten voor de envelop ipv 7 euro wat andere leveranciers hiervoor rekenen
heldere website met duidelijke 'knoppen' om te navigeren. bruikbare gegevens over levering, voorraad, enz., waar nodig voorzien van datasheets. Levering prompt.
Op dezelfde dag van de bestelling kreeg ik al een mededeling dat de.spullen zijn verstuurd en de volgende dag al in huis. Top!
Bestelling goed geregeld helaas was niet alles op voorraad werd over de mail overlegd hoe verder geld werd uiteindelijk netjes terug gestort Wel een camera module van Orange pi besteld terwijl ik er een nodig had van raspberry pi maar dat is een eigen fout
Groot assortiment, veel op voorraad, snelle levering
Weer eens een bestelling gedaan voor mijn hobby. Levering en producten waren gewoon goed en correct verpakt. Dank jullie wel!
Ik ben blij met de levering en het besteld en was goed geleverd
Goede webwinkel ,lage prijzen ,zeer snelle verzending , ga zo door ! ! !
Prima webwinkel, normale prijzen sneller levering!
Keurig in gepakt met beschermings materiaal. En snel geleverd.
Ik had 20 diodes nodig van 8 cent per stuk dus waar praten we over. Er zijn internetwinkels die dan 7 of 8 euro handlings en verzendkosten rekenen. Bij Vanallesenmeer keurig in een enveloppe suren ze het voor twee euro op Daar hou ik van