goed product en snelle levering. Voldoet aan verwachting
Goede kwaliteit en snel in huis
Makkelijk en snel geleverd
Nu al een flink aantal verschillende bestellingen gedaan, meestal wat kleiner spul wat je nét niet in huis hebt, maar ook wat duurdere items die je nodig hebt voor een project. De voorraadindicatie blijkt bij Vanallesenmeer gewoon echt te werken, dat is nog wel eens anders bij andere bedrijven. Geen bestelling uitgezonderd, werd alles netjes binnen de beloofde termijn geleverd, meestal binnen één dag thuis. Dank!
Mijn bestelling werd snel en netjes geleverd.
Direct geleverd. Compleet en netjes verpakt. Gewoon super.
Zeer snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding. Veel leuke/handige dingetjes voor de robot bouwer. Voor de Roboticus als ik een goed alternatief voor de toch wel dure Robotshop. Enne; gevestigd in my Hometown naast de Hasseler-Es :)
Aantal dingen besteld en naar verwachting geleverd binnen 2 dagen.
Altijd goede ervaringen met Vanallesenmeer, deze keer wat minder. 2 dezelfde producten besteld, volgens de website op voorraad. Helaas maar 1 op voorraad. Of ik wil wachten of m'n geld terug voor die ene.. Ik wil wachten, duurt ongeveer 3 weken. Na 5 weken zelf maar in de pen geklommen om verhaal te halen. Uiteraard sorry van hun kant en een check waar het product blijft. We hebben problemen met de leverancier was het antwoord. Dan maar m'n geld terug en ergens anders bestellen, zonde van de 5 weken. Tip: Misschien iets meer controle in de tussentijd wat de status van een product is...!
Al meerdere malen bij Vanallesenmeer besteld, en het is altijd goed, en wordt altijd prompt geleverd. En via PostNL, dus je betaalt een paar euro verzendkosten maar dan komt het ook aan.
I am not allowed to review since a book author disliked my review and I was then disallowed by the site.
Everything was in order
Het ding doet het niet. Nu willen ze dat ik hem terug stuur. Dan komt er dus nog €6.75 aan kosten bij. Vreemde gang van zaken.
Spullen snel in huis, goede kwaliteit
Twee dagen na de bestelling werden alle onderdelen keurig in een doos afgeleverd. Eindelijk een internetwinkel die zich aan de regels houdt.
Snelle levering en goed verpakt.
Supersnelle levering top
Goede prijs kwaliteit verhouding, lage verzendkosten, het was erg goed verpakt.
rien a redire que du contraire
Snel juiste lager geleverd
Ik bestel vrij veel online en de snelheid bij Vanallesenmeer overtreft mijn verwachtingen. Binnen een paar uur de email dat het bestelde verzonden was en inderdaad de volgende dag keurig verpakt in huis.
Ik heb al verschillende bestellingen geplaatst bij Vanallesenmeer. Telkens snel geleverd en alles volgens verwachtingen !
Het bestelde was gauw geleverd en werkt uitstekend
Ik bestel hier vaker. Je wordt goed op de hoogte gehouden en er wordt snel geleverd.
Door een fout bij PostNL kreeg ik een leeg pakketje geleverd. Mail gestuurd en kreeg snel een reactie dat ze het opnieuw gingen verzenden. 3 dagen later had ik het in huis. Kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen!