Snelle levering en netjes afgehandeld.

Snelle en goede afhandeling

Snelle levering ook voor kleine bestellingen.

Vrijdag besteld en zaterdag in huis. Dit alles voor een lage prijs.

Veel producten en snelle levering

Normaal bestel ik spullen bij Ali Express maar nu had ik snel SMD ledjes nodig voor een project. Product gevonden en gelijk besteld. De volgende dag was alles binnen.

Levering, prijs ok, maar sommige artikels niet te verkrijgen?

Waarom kan ik een artikel, die niet op voorraad is, niet bestellen, zelfs indien de levertermijn enkel 1 dag is??? En de knop, me te verwittigen wanneer deze artikel op voorraad is, heeft ook geen effect.

Kleine bestelling en snel geleverd, goed bevallen

Breed assortiment en zeer snel geleverd

Snel gevonden wat ik zocht en de volgende dag in huis. Top!

Ondanks dat het een kleine bestelling werd er toch snel en correct geleverd.

Product was defect, echter erg snelle levering.

Het product wat ik had besteld was helaas defect bij aankomst. Dit is natuurlijk niet ideaal, maar de customer service en de snelheid van de levering waren wel ideaal.

Snel en goed geleverd

Goede prijs/prestatie verhouding en snel en goed geleverd

Snuffel winkel, perfect.

Stad en land afgezocht voor microfoon connector 12 mm. Bij deze shop gevonden, en snel geleverd. In het vervolg ga ik zeker meer bij dit bedrijf bestellen.

goed, goedkoop, snel

Prima! Eerlijke prijs, goede voorraad en geleverd volgens belofte (snel).

Goede en snelle service

Mijn vraag over een onderdeel wordt zeer goed beantwoord, en de spullen komen de volgende dag al ik de bus.

zeer goeg bevallen

makkelijk besteld en snel geleverd!

Vlotte levering.

Over de inhoud van het pakje kan ik nu nog niet oordelen aangezien het een Vaderdag cadeau zal zijn.

snelle verzorgde levering

Product werd snel bezorgd en naar tevredenheid

gekregen wat ik hebben wilde

Snelle keurige levering van een simpel onderdeeltje, respect!

Een webshop om zeker te onthouden.

Prima webwinkel.

Goede service en er gaat wel eens wat mis maar dat wordt meteen gecorrigeerd.

Leuke hobby items en duidelijke site

Mijn spullen met gemak uit kunnen kiezen en bestellen. Voldoende info beschikbaar. Enige min punt vind ik dat je voor 12 uur moet bestellen en dat niet duidelijk terug komt bij de artikelen buiten direct op voorraad. Pas bij verzending zag ik dat omdat het niet de volgende dag geleverd werd. Maar alles werkt en goed verpakt. Ik ga er nog een keer neuzen.

Gewoon uitstekend

Goed assortiment, Faire prijzen, snelle levering en snelle reactie op vragen.

Ik had een aantal kleine onderdelen besteld, vóór 12.00u. Het was de volgende dag binnen, netjes ingepakt in een bubbelenvelop zodat ik geen pakketje hoefde aan te nemen. Helemaal top!

Netjes verpakt en snel geleverd.

De goederen waren netjes en zorgvuldig verpakt. Duidelijk zichtbaar met zorg hebben zij de bestelling op de post gedaan. Daarom bestel ik hier binnenkort weer.

Ruime sortering, super snelle levering

Van Nederlandse componenten leverancier de ruimste sortering die ik kon vinden. De afhandeling is altijd perfect!!! Helaas kan ik qua sortering nooit 100% slagen, dus ik ben nog steeds op zoek naar een andere, ruimer gesorteerde leverancier.

Fast and affordable

Perfecto!

Goeie prijs/kwaliteit

Hele lage prijzen en verzending is ook erg goedkoop