Ook voor kleine onderdelen kun je hier prima terecht
paar dingen hier gevonden die elders niet te vinden of veel duurder waren. Snelle levering en goede service.
Producten netjes zoals beloofd volgende dag in huis, keurig verpakt en in orde
Omdat ik het bij u bestelde nog niet heb ontvangen (best 45615 - 5 mei) kan ik zeker het product niet beoordelen. Voor een bedrijf dat zegt dat er snel wordt geleverd, valt me dat behoorlijk tegen. Het is de eerste maal dat ik bij u iets bestelde. Misschien ook de laatste keer?
Wij hebben inmiddels meerdere keren mailcontact gehad en van de klant vernomen dat de bestelling 13 mei bezorgd is. Wij verzenden met PostNL en deze heeft binnen 3 werkdagen uw bestelling bezorgd (maandag niet meegerekend omdat PostNL op die dag niet bezorgd). In deze tijd van Corona kan het zijn dat een poststuk wat langer onderweg is dan de gebruikelijke 1 á 2 werkdagen. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Marcia | Vanallesenmeer
snelle en correcte levering
Ik kwam toevallig op deze site terecht, nu bestel ik regelmatig en kijk ik eerst naar Vanallesenmeer.
Heel snelle levering en zorgvuldig ingepakt. Top!
De spullen werden snel geleverd
Ik bestel al jaren onderdelen bij vanallesenmeer en ze hebben me nog nooit teleurgesteld.
Ik heb een aantal losse componenten besteld. Deze zijn snel en netjes geleverd tegen een goede prijs!
Snel en vlot geregeld
Had snel iets nodig om verder te kunnen werken. Besteld bij vanallesenmeer en supersnel geleverd gekregen voor een goede prijs. Kwaliteit was ook prima. Aanrader!
Snelle levering Geen gekke leveringskosten
Voor mijn project kon ik alle producten in deze webshop vinden met een snelle levering en redelijke prijs. Erg tevreden met mijn aankoop.
Goede service. Mijn vragen werden netjes beantwoord.
Goede prijzen en redelijk snelle verzending (de bozorging was wat vertraagd door de huidige crisis) daarom 5 sterren Alles netjes verpakt!
Prima afhandeling. Fijn om bij een nederlands bedrijf een dergelijk onderdeel te kunnen aanschaffen ipv bij alibaba ed.
zeer tevreden over de service en de gekochte product Zeer snel geleverd
Prima winkel om bij in te kopen. Snelle levering tegen scherpe prijzen en lage verzendkosten.
leuke webshop met veel keuze ali is weliswaar nog goedkoper maar de levertijd veel langer vooral 2 euro verzendkosten zijn prettig
Goede snelle service
Prima website en snelle reactie bij een gestelde vraag over een product.
zeer tevreden over alles
goed en snelle levering