Zie boven
Snel en goedkoop. Wat wil je nog meer...
heel tevreden over de snelle levering.
Vrijwel alles wat je bestelt is binnen 2 dagen binnen! TOP!
Nadat ik een foutje maakte bij de bestelling werd dit snel gecorrigeerd door Vanallesenmeer
Bij problemen is vanallesenmeer zeer snel met een oplosssing er wordt accuraat e gewerkt , hier bestel je met plezier.
snel gevonden wat ik moest hebben via de site.
Je weet toch
Goede snelle levering. Maar de communicatie kan nog beter. Je ontvangt meerdere emails na een bestelling. 3 emails in totaal. In principe kun je daar 2 emails van maken: 1- bevestiging bestelling 2- verzending en factuur Voor de rest, ik heb het product dat ik zocht via google search gevonden en niet via de website zoekfunctie. Dat zou dus ook beter kunnen. Al met al tevreden klant. Van plan nogmaals te bestellen mocht ik iets nodig hebben.
zeer snel geleverd en goed product
je kunt lampjes per stuk kopen ipv 100 dus mooie website
Geen opmerking, als volgens plan verlopen.
Prima! Had een foutje gemaakt in de postcode. Mailttje gestuurd, maar ze hadden het al gecorrigeerd. Goederen mooi op tijd ontvangen.
Goede website, snelle levering goede service
Correcte afhandeling 👍
Uitstekende service. Goede snelle communicatie. Uiterst tevreden.
Pakketje kwam keurig op tijd. Helemaal prima!
Helemaal prima, vroeg om levering op mijn prive adres ivm gesloten zijn werkgever en dit ging allemaal prima! Aanrader dus.
Handige site voor het kooen van bijvoorbeeld adafruit bordjes, hebben vanalles om snel een project te beginnen.
Alhoewel ik niet heel veel had besteld, kreeg ik vrijwel direct bericht dat de order in behandeling was genomen en een uur later dat de levering compleet was en direct werd opgestuurd. de volgende morgen kwam onze postbode het pakje met een glimlach afleveren. Nou als dat geen service is in deze corona tijd. super ga zo door.
Duidelijke website, makkelijk bestelproces, communicatie bij iedere stap van het proces en snel geleverd. Top!
alles netjes geleverd volgens de opgegeven levertijd
onderdelen makkelijk te vinden. goede prijs/kwaliteit verhouding.
Snelle levering en netjes verpakt. Ik ben zeer tevreden. Goed aanbod .