Volt meters gekocht waarvan er 1 defect was. Keurig opgelost en een andere is onderweg! Prima service!
Van alles en meer is van alles meer,verwerken,verzenden.
Alles vlot verlopen. Krijg alleen te veel mailtjes. Goed is goed
Op dinsdagavond besteld en donderdag netjes geleverd als brievenbuspakje. Website zelf is niet heel modern en is niet altijd heel erg duidelijk.
rasend en qualitatif perfect
Snelle levering en netjes verpakt. Ik ben zeer tevreden
10 stuks LED op 12volt besteld voor interieur lampjes van mijn 940. Snel geleverd en degelijke lampjes
Goede service. Snelle levering. Zeer goed bedrijf super.
prima webshop en snel geleverd ga hier vast nog vaker bestellen
makkelijk bestellen. makkelijk betalen. veilig. snel verzonden en snel binnen
Zeer tevreden van de producten alsook de snelle levering.
Goed en snel, was netjes verpakt :-)
Ook voor kleinere orders goed geregeld.
Gevonden via google top bedrijf snelle levering en zekers niet duur.
Goed aanbod en goede informatie betreffende de artikelen
Goede webwinkel, assortiment alles overzichtelijk.
snelle levering en nette website. goede koop ervaring !
De webshop is netjes, alles keurig ingepakt, de pakket was supersnel thuis, geen een fout. Ik ben blij dat hier onderdelen op voorraad zijn, dus geen lange wachttijd. Ik ben zeer tevreden.
Uitstekende levering en kwaliteit.
Ik heb twee condensatoren besteld die twee dagen later ook inderdaad werden geleverd. Alles prima verpakt, netjes met een bon erbij. Ik vind wel dat de omschrijving van het product op de website wel wat duidelijker mag. Dit betreft naam fabrikant en nauwkeurigheid van de capaciteit.
ik hab een potentiometer meter besteld maar er was een verkeerde geleverd, B100k ipv A100k maar na een mail gestuurd te hebben en uitgelegd dat ik een verkeerde potmeter had gekregen werd er direkt op gereageerd en gelijk actie ondernomen, de volgende dag gelijk de goede potmeter in huis, ik ben zeer tevreden over de snelle afhandeling. een foutje is snel gemaakt, maar is ook ontzettend snel weer opgelost. ik ben zeer tevreden.
Al meerdere keren in de afgelopen twee jaar elektronica gekocht bij vanallesenmeer. Opvallend snelle levering en ik was tevreden over kwaliteit en prijs.
Alle artikelen waren keurig verpakt en op tijd geleverd. Je kan je bestelling volgen van bestelling tot de levering aan de deur. Voordelig van prijs en goede kwaliteit.
Tevreden