Snel geleverd, werkt goed, alleen wat fluxresten? op de printplaat (dit heeft geen invloed op de werking).

prima, snel geleverd, voor goede prijs

Besteld, zelfde dag verzonden.

Besteld, betaald, ontvangen.. zoals het hoort.

Via google bij het product gekomen, weinig andere aanbieders dus unieke producten. Toch is de menu structuur of zoekfunctie niet de beste, moest Google gebruiken om de producten weer te vinden. Verder verliep alles zoals het hoort. Snel verzonden en goed op de hoogte gehouden.

prima geholpen

snelle levering goede prijs

Geniaal

Dit bedrijf is geniaal. Zo vaak hier besteld, lekker goedkoop, en snel geleverd.

Helemaal tevreden!

Zoals het hoort, kan niet beter!

Wat een service. Wat snel. Een bestelling voor een paar kleine onderdelen (weerstandjes) en het was in de kortste tijd geregeld. En deze dingetjes konden makkelijk mee met de post. Geen gedoe met pakketkosten e.d. Dat scheelt. Volgende keer weet ik waar ik moet zijn!

Snel en super klantvriendelijk!!!!

Een aantal bestellingen gedaan bij Vanallesenmeer. Waarom? goed assortiment en zeer zeker goede prijzen!!!! Bij bestellingen ook hoeveelheden besteld die niet op voorraad waren en dan nog geweldig snel in huis!!! Vanallesenmeer....chapeau!!!!

Supersnel afgeleverd

Mijn bestelling werd binnen 2 dagen afgeleverd. Beter gaat het niet.

zeer goed

mijn bestelling was er al na 2 dagen en goed afgeleverd

Zeer goede prijs met snelle levertijd.

Ideaal als je iets nodig hebt, en niet wilt wachten op de lange levertijden voor onderdelen uit China te laten komen. Nog steeds veel goedkoper dan meeste andere alternatieven binnen NL of EU.

Uitstekend.

Mijn verontschuldigingen, ik heb gisteren een review ingevuld die niet voor Vanallesenmeer bestemd was. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van het gekochte product en de kwaliteit daarvan. Nogmaals mijn excuses voor het review. Ik hoop nog veel met vanallesenmeer zaken te doe.

Snelle verzending en lage verzendkosten

Men biedt artikelen aan tegen zeer schappelijke prijzen. Daarbij is de verzending ook snel en goedkoop.

De vlotterschakelaar werkt onvoldoende stabiel

Heb de vlotterschakelaar ingebouwd en getest. Zonder water in het reservoir schakelde de vlotter aan en weer uit. Stabiel. Wanneer er water in het reservoir komt gaat de vlotter op het juiste niveau aan. Wanneer de pomp het water wegpompt blijft de vlotter continu aan. Soms werkt even er tegen tikken. Dit mag/kan niet, de aanwezige pomp moet onder het water niveau blijven en hiervoor uit geschakeld zijn. Bestelling was snel inhuis en niet duur. Niets op aan te merken ;-)

supersnelle goede kwaliteits levering

supersnelle goede kwaliteits levering < en veel op voorraad, volgende dag in huis. overzichtelijke site snel te vinden.

goed, snel, niet duur

ze hebben alles, niet duur, ook verzending niet. snel geleverd gewoon in de brievenbus.

Doen wat ze beloven

Ik bestel hier geregeld omdat de kleine spullen via de brievenbus geleverd worden voor de prijs van 2 euro. is voor de gekke dat een draadje of iets kleins met de verzending van 6,95 moet bij andere leveranciers. Zodoende is mijn keuze ook snel gemaakt (Vanalles en MEER) zit ook steeds in een stevig doosje dat door de brievenbus past.!!!

Goede snelle levering

Ik had een wemos nodig die een andere versie was dan in andere webwinkels te koop was. Omdat het script anders niet goed werkte. Hier hadden ze die gelukkig. Was ik heel blij door geworden.

Prod ujcht zo als omschreven

nog niet bekend

hallo ik heb vandaag iets besteld alleen staat er geen bezorg datum bij kunnen jullie een schatting geven? ordernummer: 42394 bij aanbevolen staat tot nu toe ja voor de lage prijs en sterren zijn exact op de helft ingevuld

Scherpe prijzen, snelle levering

Als hobbyist al zeer vaak besteld. Goed geprijsd en zeer snelle levering.

Zeer tevreden.

Supersnelle levering, lage prijzen en lage verzendkosten.

supersnel & voordelig, heldere info op site

onderdeel was makkelijk te vinden op site, duidelijke info erbij. donderdagavond besteld, zaterdag al in huis, geweldig wat een snelle service!

Mooi assortiment en snel verzonden

Mooi assortiment en keuze is reuze. Zeer fijne webwinkel ook als je snel iets geleverd wilt hebben. Ook de verzend kosten zijn goed te doen, zeker als je niet veel besteld.

Alles liep gesmeerd

Besteld Betaald Bezorgd alles 👍