Redelijke prijzen en lage verzendkosten. Daar was ik al een tijdje naar op zoek..
Voor het eerst iets hier besteld en direct een goed gevoel, prima after sale en een snelle levering
Vlot geleverd ziet dr goed uit maar nog niet gemonteerd!
Snel geleverd, goede prijzen en kwalitatief goede producten.
Gewoon!
Positief , snelle levering incl de updates van de order via de mail en geen Hollywood prijzen. Ook niet voor de verzendkosten
Ik had een vraagje, en heeft snel de info gekregen. Netjes geleverd, en netjes verpakt. Top dus.
Is een betrouwbaar bedrijf. Houden je via email, de status van de orderverwerking op de hoogte. Echt top!
netjes verpakt, vlot geleverd, duidelijke labelling.
Eerste ervaring met Vanallesenmeer. Bestelling voldoet aan de verwachting, prijs is goed, en snelle levering.
Netjes en snel geholpen super dikke duim.
Product snel geleverd, lage verzendkosten. Prima!
service et rapidité parfait . Mise à jour du stock à amélioré
Ik heb hier 2x diverse onderdelen gekocht, en beide bestellingen waren goed. Geen fouten, snel geleverd en alles netjes verpakt. Prima prijzen ook.
Mijn ervaring is van deze aard dat ik altijd blijf terugkomen.
Nette prijzen en zeker ook nette kosten voor het verzenden wat bij andere webwinkels nogal eens de spuigaten uitloopt. Snelle levering en goede service. Reageren snel op email
Snelle levering, goed product. Het gaat om een lipo accu (500 mah) en ik zie wat chineze of japanse text erop, maar werkt zoals het hoort. Alleen de levensduur nog even afwachten. Alleen jammer dat ik geen track and trace code kreeg. In mijn geval ging het om een brievenbus gevalletje, dus ik hoef niet thuis te blijven hiervoor. Ik hoop dat ze T&T wel bij reguliere pakketbezorging per mail toevoegen.
Snelle levering, lage verzendkosten en producten als omschreven.
Duidelijke producten en goede levering zonder hoge verzendkosten
alles klopt, de juiste spullen op de afgesproken tijd ontvangen, keurig verpakt.
Voor de eerste keer besteld wat onderdelen rap bezorgd toppie,meerdere malen bij wish en alieexpress besteld maar dat duurde mij te lang en vaak ic pootjes krom gebogen wel een stuk goedkoper maar betaal liever wat meer dat het onbeschadigd aan komt
Het is altijd een beetje zoeken, want het assortiment is soms nogal hap-snap (niet helemaal duidelijk waarom ze sommige dingen wel hebben en andere niet), maar als je vind wat je hebben wilt is het goed geprijsd, en wordt het snel geleverd. Die laatste twee in tegenstelling tot webwinkels die Nederlands lijken maar dan de spullen van buiten de EU laten komen zodat je lang moet wachten of bijbetalen.
Lipo Alarm tester besteld. Snel en goed in huis. Uitstekend!
Verzending en service uitstekend, assortiment is tikje specifiek en daardoor ook weer interessant. Ik mis een beetje de boutjes en moertjes, nylon ringen en spacers om bv je print vast te zetten in de behuizing. Kwaliteit.
Het geleverde peltier element voldeed aan de specificaties!