Goede en snelle levering voor een prima prijs!
Na een probleempje met dubbele leveringkosten, werd op een professionele manier gereageerd en het teveel netjes terugbetaald
Goede levering en goede afwerking. Leds werken goed ben blij met u website.
Omdat de online betaling niet onmiddellijk lukte bestelde ik 2 keer hetzelfde artikel. Na orderbevestiging heb ik gevraagd om 1 bestelling te cancelen maar het was te laat. Beide orders waren reeds vertrokken in één verpakking. Toch heb ik 2 keer de verzendkosten betaald. Ik had toch 1 betaling van de verzendkosten terug verwacht, zonder dit te hoeven vragen. Het produkt voldoet aan de verwachting
Beste Rene, Bedankt voor uw beoordeling. Het is ons er helemaal bij ingeschoten om dit nog weer even te checken. Het is de laatste tijd erg druk waardoor wij het vergeten zijn. Onze excuses hiervoor. Ik zie inderdaad dat u 2x vezendkosten betaald heeft. Als u ons even een mail stuurt naar [email protected] met daarin uw rekeningnummer kunnen wij u eenmalig de verzendkosten á € 3,00 terugstorten. met vriendelijke groet, Marcia | Vanallesenmeer
Lekkere snelle levering top gedaan !
Bestellingen worden altijd snel tot zeer snel geleverd. Elektronische componenten altijd van goede kwaliteit. 3D-print-filament was echter van mindere kwaliteit.
Interessant assortiment. Erg efficiente afhandeling van de bestelling. Snelle levering. Ontvangen producten volledig binnen de verwachtingen. Alles super OK dus !
vanaf bestelling tot afleveren prima en snel
snelle levering, goede prijs.
onderdeel wel snel geleverd, maar door de medewerker is gezegd dat er een cd-rom bij zat . bij aan komst was er geen cd bij , kan alles weer terug geven en geld terug maar dat was niet de bedoeling. medewerker moet beter op de hoogte zijn.
Tot heden niets ontvangen, ook geen track en tracé code ,alleen een mail dat het is verzonden, maar dat is inmiddels 6 dagen geleden . Dit is de eerste en de laatste keer dat ik hier wat besteld
Beste Rene, Wat vervelend dat u de bestelling (nog) niet ontvangen hebt. Ik begrijp dat u teleurgesteld bent. Jammer dat wij nu via Kiyoh moeten vernemen dat er iets aan de hand is. Helaas kan ik niet zien om welk bestelnummer het gaat. Als u mij die door kan geven naar [email protected] dan kan ik het verder voor u nakijken. Hopend u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en in afwachting op uw reactie. Met vriendelijke groet, Marcia Vanallesenmeer.nl Oosterveldsingel 19r1 7558PJ Hengelo www.vanallesenmeer.nl
Arduino snel geleverd en een goed assortiment elektronica met redelijke prijzen
Ik heb af en toe elektronica-onderdelen nodig en lokaal is er nog maar één onderdelenwinkel die een beperkt aanbod heeft. Vanallesenmeer.nl had de onderdelen gewoon op voorraad en kon ze ook nog eens snel thuis geleverd krijgen. resultaat: een tevreden klant erbij :)
Erg goed en op tijd geleverd
Goede prijs-kwaliteitverhouding. Lage verzendkosten. Om12:00 uur besteld volgende dag, verzorgd verpakt, om 14:00 u in België geleverd.
Geen verdere opmerkingen
Ik ben zeer tevreden met het aanbod en de 2 euro verzending.
Prijzen zijn oke, maar vooral de verzendkosten zijn beter dan bij anderen.
Wederom niets dan goeds. Jammer dat ze niet nog meer verkopen. (bijv. DRV8871 DC motor driver. Ik doe maar een suggestie)
Vriendelijk en snel geholpen, ook nadat een lamp te snel stuk ging
Prix corrects,service clientèle parfait. Livraison pour la France rapide.materiel conforme à mes attentes
Wat hierboven staat
Makkelijk te bestellen en snel geleverd