De A4988 driver voor mijn stepper motor werkt perfect.
Titel zegt genoeg
Zeer positief lage prijzen en snelle levering
Gemakkelijke website, snel zoeken, bestellen en betalen
Goede kwaliteit, snelle levering, betrouwbare leverancier
Fijne webshop.
Alles ging heel vlot
Snelle levering. Goede service.
snel geleverd, netjes verpakt, nuttige info over het pakkettraject
Snel en geheel volgens verwachting.
Prima alles is correct afgestuurd
Prima service, snelle levering, goed werkende elektronica en nette prijs
Binnen 2 werkdagen geleverd. Ok dus.
Kleine bestelling, professioneel afgehandeld. Verzendkosten van een artikel dat je zo per post kunt versturen was slechts 2 euro terwijl anderen daar 3x zo veel voor rekenen.
Zie hierboven. Enige minpuntje, Ik zou graag wat meer bevestigingsmateriaal willen vinden. tieWraps en zo
Duidelijke website, vlotte levering. Aan de telefoon ook heel vriendelijk en vlotte afwerking bij een probleempje.
Snelle levering en prima in orde. Ze doen wat ze beloven.
Goed bedrijf - ga ik zeker weer gebruiken!
Precies wat ik verwachtte.
Ik vond hier wat ik zocht, goedkoper als bij een ander, was ook snel geleverd, gewoon TOP !
Snelle levering, top materiaal !!!!!
Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd, netjes in een doosje dat door de brievenbus paste. Een besteld onderdeel brandde een paar minuten na gebruik door. Nadat ik dit gemeld had kreeg ik direct een nieuw exemplaar toegestuurd - heel fijn!
Prima. Bedankt.
Zeer snelle levering, dit was mijn 1e bestelling bij deze online shop. Een ruime keus voor de elektronica onderdelen, welke je ook nog per stuk kan bestellen, waar het bij een andere site moeilijker is. Of deze site had het niet in voorraad. Maar hier dus wel. Adres in mijn e-mail box opgeslagen, voor eventueel een volgende keer.