Onlangs mijn eerste bestelling gedaan. Wat mij opviel was de overzichtelijke webshop met goede prijzen. De bestelling was snel geleverd en keurig verpakt. Nadien had ik een vraag gesteld over een product via de contactformulier op de website. Deze werd snel en vriendelijk beantwoord. Aanrader.
Bij een bestelling doordeweeks voor 16:00 zou het prettig zijn om de volgende dag de spullen te kunnen ontvangen (bestellen op vrijdag). Verder lijkt deze shop helemaal OK
de hele bestelling goed geleverd - via mail op de hoogte gehouden van de status
Zou geen verbeterpunt kunnen noemen, heel tevreden
Wat ik zocht duidelijke omschrijving. Maatvoering ook diepte en spanningen levering snel
Alles snel geleverd
Zeer snelle levering,veel keus,overzichtelijke site en een zeer gunstige prijs. Ook normale verzendkosten,gewoon goedkoop.
Vlot
De door mij gekochte led lampjes Voldeden niet naar mijn verwachting. Met een telefoontje werden mij het zelfde aantal vervangende led lampjes gratis toegestuurd. Dus samengevat; *Geweldige service *Zeer vriendelijke telefoon disciplin *Belangstelling voor de functie cq tevredenheid van de nwe .led's
We hadden een relais bordje besteld. Werkt perfect zoals het moet wij hebben hier twee zwaailichten op aangesloten. Ook een heel snelle levering naar België denk dat we het op 2 dagen hadden max 3!
Klein probleempje met online betalen werd snel opgelost. Daarom toch op tijd geleverd. Fijne winkel.
Goede communicatie, prima product en snelle levering.
display besteld, niet duur maar werkt niet wat hij moet doen gebeld en heel vriendelijk behandeld net een mail gehad dat er een nieuwe voor terug krijg.
Dit is een webshop met overzichtelijke pagina`s zodat je snel je producten kan kiezen en afrekenen. En de verzend kosten rijzen tenminste ook de pan niet uit. Houden zo. Ze verzenden snel en het wordt goed en secuur ingepakt. Toppy ga zo door Dit bedrijf is zeker het aanraden waard. Daarom 5 sterren
Prima winkel.
Geen minimum order bedrag, gewoon nette componenten, keurig verpakt en verzonden. Kortom dik tevreden een aanrader!
Zoals in de titel, gewoon goed!
Besteld en meteen geleverd gekregen. Prima verpakt. 5*, meer dan verdient.
Ik was op zoek naar een step-up-step-down-converter en kon kiezen uit een ruim aanbod. Levering snel en effectief in een doosje dat door de brievenbus paste.
alles in orde
Ruim assortiment, snelle levering, lage prijzen
Goede prijs en snelle levering
Had snel een paar kogellagers nodig, vlot geleverd voor lekker lage verzendkosten.