Super.

Snelle aflevering, en niet duur.

Snelle levering en niet duur

Goede service , snel reactie op mail

prima service

Snelle goede levering.

Snelle en goede levering. Prima bedrijf wat doet wat zij belooft.

Goed product, snel geleverd.

Snelle levering.

goede service goed product snel geleverd

niets op aan te merken

Niets op aan te merken

Snelle levering goed product

Snel geleverd, werkt goed

De enige winkel die had wat ik nodig had!

Voor een apparaat bij ons op het werk had ik een kleine ventilator nodig, en Vanallesenmeer bleek de enige webshop waar ik terecht kon. Bestelling liep verder prima, bezorging ook.

Prima site, groot assortiment, nette prijs!

Op de site kun je alles goed vinden, het bestellen gaat eenvoudig. De spullen worden volgens afspraak op tijd geleverd.

Goede service en redelijke snelheid.

Tijdens het maken van mijn bestelling bleek een onderdeel drie weken niet leverbaar te zijn. Omdat het net vakantie was geweest leek het me zinvol om even na te vragen of die drie weken inmiddels minder geworden waren. Antwoord was dat het nog goed een week zou duren. Ik besloot om te wachten om extra bezorgkosten te vermijden. Na twee dagen kreeg ik echter al een mailtje dat het onderdeel al binnen was. Prima! Dit lijkt geen geautomatiseerd proces, maar iemand die er even een aantekening van heeft gemaakt en terugkoppelt. En als het toch geautomatiseerd is dan is er van tevoren over nagedacht. Service dus.

Snel geregeld

Ik had in de vakantie besteld maar toch nog redelijk snel geleverd. Er stond netjes aangegeven dat ze op vakantie waren en wanneer ze weer terug waren. Maar toch een dag eerder dan verwacht kreeg ik mijn bestelling thuis. Netjes verpakt.

Zeer snel en scherp geprijsd

Goede overzichtelijke site snelle levering scherp geprijsd

Hier was het het goedkoopst en werd de volgende dag al geleverd.

Snelle, goedverpakte levering.

Deze site vond ik na een van de vele surftochten op internet op zoek naar benodigdheden voor een cnc machine die ik heb. Ik ben altijd bezig om deze te optimaliseren en te verbeteren. Bert

spullen goed en snel geleverd

Accuraat; snel en betrouwbaar

Prima zaak; geen gedoe , gewoon bestellen ; betalen en de volgende dag in huis

Alles perfect in orde

Vlug verzonden en goed verpakt. Goede prijs/ kwaliteit .

Sneller bezorging.

6 transistors 2 dagen later in de bus. 2 euro bezorging is redelijk wat voor een envelop maar 3x goedkoper dan andere webwinkels in Nederland. Dus als ik ooit weer snel iets moet hebben zal ik er weer bestellen.

Alles zoals het hoort

Gewoon goed.

Goed product voor een goede prijs, bovendien snel en keurig verpakt geleverd.

foutloos parcour

Van bestelling tot ontvangst... een vlotter verloop dan dit is niet mogelijk. topervaring !

zeer goede en snelle afhandeling van een toch niet zo'n algemeen artikel

Zonder meer perfect, zal zeker terug komen .

Goede artikelen voor een mooie prijs en goed verpakt.

Keurig hetgeen gekregen wat ik besteld heb. Ik vond Vanallesenmeer door te Googlen en ze waren het goedkoopst. Ook de verzendkosten waren lager dan bij andere webwinkels. Na twee dagen kreeg ik mijn bestelling keurig verpakt thuis bezorgd. Deze webwinkel verdient een hele positieve beoordeling.