Sneller kan alleen als ik de bestelling persoonlijk afhaal. super !
Snelle levering. Duidelijke webshop. Goed assortiment.
Ein breites und übersichtliches Produktspektrum, unkomplizierte Suche. Die Bestellung ließ sich einfach und unkompliziert durchführen . Schnelle Lieferung.
Snelle levering producten in orde! Uitgebreid assortiment
Twee bestellingen kort achter elkaar gedaan. Zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle levering (de volgende dag bezorgd).
Pluspunt: Super snelle service Minpunt: Ik ben niet zo heel bekend met electronica componenten en haal veel informatie uit foto's en afmetingen. Die waren helaas niet zo duidelijk (bestelling pakte gelukkig goed uit).
Snelle verzending uitgebreid assortiment, keurig verpakt en hele goede prijs kwaliteit verhouding. Kortom een tevreden klant erbij!
Dit bedrijf heeft een enorm uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit. Zelfs de kleinste bestelling wordt perfect uitgevoerd (ik had slechts een weerstand en een condensator nodig). Hanteren een zeer acceptabel afhandeling/porto tarief.
's avonds besteld, de volgende dag al in de bus
Snel geleverd en netjes verpakt.
Zowel producten als levering zo als beschreven. Goede en snelle service.
Per toeval op de website gestuit omdat ik wat elektronica componenten nodig had. Bestellen en betalen ging heel eenvoudig. De bestelling werd heel snel verzonden en kwam ook heel snel aan. Onderdelen waren zoals omschrijving en verpakking was top!
Vlugger geleverd dan beloofd. Het materiaal is zoals verwacht
Goed product snel geleverd en goed verpakt.
Redelijke portokosten. Goed assortiment. Ben blij dat iemand mij attent maakte op deze site
snel en precies
Geen problemen , goed geleverd
Verkeerd artikel geleverd, binnen twee werkdagen het nieuwe in huis. Het verkeerde artikel mocht ik houden
Pluspunten
Snelle levering uitstekend materiaal goede prijs