Pluspunten
Reliable, plus the customer support answering my questions was outstanding.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs. Product direct getest, werkt zonder problemen.
VerbeterpuntenGeen tips, prima zo
Pluspunten
Pluspunten
Na experimenteren met mijn Arduino had ik extra componenten nodig. Snel op de website wat speciale snoertjes en montage shield besteld te hebben, promt de volgende dag het bekende doosje in de brievenbus. Jammergenoeg de verkeerde componenten! Na een mailtje om deze vergissing te melden, kreeg ik een mailtje met excuses, de toezegging dat de correcte componenten opgestuurd zouden worden en de instructie de verkeerde componenten te retourneren. Zoals afgesproken ontving ik na twee dagen de goede componenten. Jammer van de vergissing, maar prima en snel gecorrigeerd. De proefschakeling werkt nu tot volle tevredenheid.
VerbeterpuntenErg summiere beschrijving van componenten zodat soms niet helemaal duidelijk is wat de volledige specificaties zijn. Dit zou wat uitgebreider kunnen.
Pluspunten
Goed product en snel geleverd.
Voor mij geen enkele!!! Er was even geen voorraad m.b.t. mijn bestelling, maar hoefde niet lang te wachten en heb ik de bestelling gedaan. Heb tel. contact gehad en dat was in 1 woord geweldig!! Enorm klantvriendelijk, begrip voor de klant, duidelijk!!! Zelden dat ik zó plezierig aan de telefoon ben behandeld!!! TOP!!!
Pluspunten
Ken tot dusver geen negatieve. Dus alleen positief.
VerbeterpuntenDoorgaan zo.
Pluspunten
Snelle levering. goed verpakt !
12mm geslepen assen zijn niet goed recht
Pluspunten
Altijd tevreden van mijn bestellingen bij Vanallesenmeer. Top assortiment, eerlijke prijzen met eventuele kosten gewoon doorgerekend: lekker transparant!
VerbeterpuntenGeen :)
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, lage prijzen, snelle levering, goede communicatie, duidelijke website.
VerbeterpuntenAfrekenproces is enigszins verwarrend wat betreft de verzendkosten. Het lijkt of er bovenop de 5,25 voor een pakket nog 3,00 toeslag gevraagd wordt? Kwaliteit van de 8mm lagerblokken: één lagerblok was slecht uitgelijnd (scheef).
Bedankt voor uw super beoordeling! Sorry voor de verwarring over de verzendkosten. Wij gaan er intern nog eens naar kijken of we dat anders kunnen communiceren. De extra € 3,00 toeslag is in het leven geroepen voor bestellingen die normaal gesproken standaard als brievenbuspost verzonden wordt maar die je toch liever als pakket verzonden wilt hebben (zit u boven de € 65,00 dan wordt uw bestelling altijd standaard gratis als pakket verzonden). Betaald u al verzendkosten á €5,25 dan wordt u bestelling als pakket verzonden maar zit u nog onder de € 65,00 grens en hoeft u niet nog eens voor deze extra toeslag te kiezen. Met vriendelijke groet, Vanallesenmeer | Marcia
Pluspunten
Mijn Arduino bestelling (10-tal artikelen) werd volgens afspraak met 1 werkdag geleverd uit voorraad. Duidelijke website met vaak links naar bruikbare documentatie.
VerbeterpuntenMoeilijk te zeggen na een eerste bestelling. Nog geen punten gevonden.
Pluspunten
Ultra snelle levering!!!
Pluspunten
Prima shop. Snel en goed geleverd.
VerbeterpuntenGeen - gewoon zo doorgaan.
Bezorg op tijd, kom afspraken na.
Pluspunten
Goed bedrijf, bestelprocedure is simpel en de levering is altijd snel.
VerbeterpuntenZou dat even niet weten
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Redelijke prijzen, goed assortiment, en levering toch werkelijk stukken sneller dan uit verre landen.
Pluspunten
Snelle levering. En niets beschadigd en goed kwaliteit