Pluspunten
Betrouwbare en snelle service, goede prijzen.
Pluspunten
Goed assortiment tegen aantrekkelijke prijs voor de hobbyist. De levering verliep perfect en de goederen waren goed verpakt.
Pluspunten
SNel en goede service
Pluspunten
heel tevreden over de aankoop en de snelle levering van de producten die ik besteld heb
Pluspunten
super,snelle levering
Pluspunten
Lage prijzen en snel verzonden. Lage kosten voor brievenbus post. Keurig verpakt.
Pluspunten
Laat weten wanneer pakketje verzonden
VerbeterpuntenBetere info geven over levertijd, transport.
Pluspunten
Netjes en snel afgehandeld
Pluspunten
goedkoop en snel! In een woord geweldig
VerbeterpuntenHelemaal niks ga zo door
Pluspunten
Goede communicatie naar de klant toe. Als er problemen zijn dan worden ze direct opgelost. Toppie
VerbeterpuntenToch nog wat meer producten voor de 3d printers,en dan die prijzen wat laten zakken zodat je net boven of gelijk met die van de chinezen.
Pluspunten
Flexibel tav. Bestellen. Prima service. Uitstekend verpakt.
Pluspunten
snelle en gemakkelijke levering via de post.
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Snel en veel keuze
Pluspunten
Gunstig geprijsd
VerbeterpuntenScherpe prijzen blijven houden en snelle levertijden
Pluspunten
Altijd goede snelle service gehad, zeer goed assortiment voor de techneut. Bestel hier al een tijdje en altijd tevreden.
VerbeterpuntenEr zat geen hitte geleidend plaksel/lijm onder de bestelde heatsinks wat het wat lastig maakt om te installeren en ik kreeg dit keer mijn bestelling wat laat +/- een week (kreeg zelfs de beoordelings mail eerder dan mijn bestelling). Maar heb normaliter nooit langer dan 2 dagen moeten wachten, dus ach het zou eenmalig wat langer geduurd hebben, kan gebeuren.
Beste Sven, Bedankt voor uw beoordeling. Op dit moment ondervinden wij inderdaad bij een aantal van onze zendingen de hinder dat de post er langer over doet dan gebruikelijk. Ook wij betreuren het feit dat u zo lang heeft moeten wachten op uw bestelling. Van de post krijgen wij geen verdere informatie over de reden van de vertraging en hebben hierover een klacht ingediend. Ik ga uw opmerking over de heatsinks intern meenemen. Bedankt voor de tip. Met vriendelijke groet, Marcia - Vanallesenmeer
Pluspunten
snel gelevert
bestelling was een volle week onderweg, i.p.v. de vermelde 2 a 3 werkdagen. Voor de rest alles zeer positief.
geen verbeterings tips ik vond het perfect zoo
Pluspunten
Leuke prijzen en snel verzonden. Lage kosten voor brievenbus post.
VerbeterpuntenMinimale prijs voor gratis pakketpost omlaag brengen.