Pluspunten
Goed assortiment met scherpe prijzen
VerbeterpuntenSneller de producten verzenden
Pluspunten
Vrij wel direct antwoord op de vraag.
VerbeterpuntenBestellingen mogen wel wat op een later tijdstip door gegeven worden. Zodat de bestellingen de volgende dag als nog in huis zijn. Maar op zich weet ik wel dat het komt.
Pluspunten
Snelle levering, zeer tevreden!
Pluspunten
Enorm goede service. Problemen worden heel snel en uitstekend opgelost. Top
Pluspunten
goed bezig, doe zo verder
Verbeterpuntenuitgebreider assortiment zou leuk zijn
Pluspunten
Geen;
VerbeterpuntenBestelling én betaling gedaan op 21 februari. Tot op heden, 28 februari nog steeds niets ontvangen. Over de producten kan ik dus niets zeggen. Ik beveel dit bedrijf dus zeker niet aan, integendeel. Hopelijk ontvang ik de bestelling nog deze week.
Beste Paul, Ik heb uw bestelling even nagekeken. Wij hebben uw bestelling 21 februari ontvangen. De betaling hebben wij 23 februari pas ontvangen, dit heeft te maken dat transacties vanuit België wat langer duren, waardoor wij niet gelijk de 21e uw bestelling konden opsturen. Uw bestelling is ook op vrijdag de 23e opgestuurd in een wit brievenbusdoosje. Doorgaans duurt een levering naar België 2 tot 5 werkdagen. Dat zou betekenen dat u deze week uw bestelling binnen zou moeten krijgen. Het kan dus zijn dat vandaag of morgen uw bestelling binnen het gestelde termijn alsnog op uw deurmat valt. Mocht dit niet zo zijn dan horen wij het graag en hopen wij dat u even contact met ons opneemt. [email protected] M.vr.gr. Marcia Vanallesenmee
Pluspunten
geen opmerkingen
Verbeterpuntengeen opmerkingen
Pluspunten
Goede en snelle levering.
VerbeterpuntenGaranties op het product vermelden, ik heb geen idee wat deze nu zijn.
Pluspunten
Na betaling wordt alles goed, vlug en betrouwbaar geleverd. Na e- mail contact is de klanten service redelijk tot goed.
VerbeterpuntenBetaling via webside gaat niet altijd goed. Dan is het onduidelijk hoe nu af te ronden.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Mocht een betaling niet goed gegaan zijn dan krijgen wij hiervan een melding waardoor wij actie kunnen ondernemen. Wij versturen vervolgens een mail met de status "wachten op betaling" met daarin uitleg hoe alsnog de betaling afgerond kan worden. Hopend u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Marcia de Jong Vanallesenmeer
Pluspunten
Betaling was misgelopen. Echter is dit probleem binnen 2 uur opgelost en heb ik alsnog mijn artikelen de volgende dag kunnen ontvangen. Super!
Pluspunten
Overzichtelijke website. Leuk assortiment, goede kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd. Snelle en correcte levering.
ik wil geen spam over het invullen van reviews, laat me met rust!
Pluspunten
Gewoon goed.
Pluspunten
Makkelijk iets te bestellen en snel geleverde
Pluspunten
Snelle levering voor goede prijs