Pluspunten
Goed assortiment van producten tegen een zeer mooie prijs. een plezier voor de doe het zelver.
Pluspunten
Snelle levering goed verpakt thx
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, goede producten.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Eenvoudige en goed beveiligde webshop, veel betaalmogelijkheden, goede verpakking.
Pluspunten
goede snelle levering en kwaliteit
Pluspunten
Uitstekende communicatie, klantvriendelijk.
Verbeterpunten1e zending via brievenpost (PostNL) is nooit aangekomen. Na contact echter keurig opgelost en in 2e instantie binnen een dag mijn bestelling ontvangen. Kan dus niet positief zijn over de verzendtijd, maar kan goed de schuld van PostNL zijn.
Beste Ivan, Hartelijke dank voor uw mooie beoordeling. Inderdaad is het teleurstellend dat PostNL in deze ons in de steek liet met de levering van de 1e zending. De 2e zending is daarentegen helemaal goed gekomen, zoals u zelf al aangaf. Met vriendelijke groet, Marcia Vanallesenmeer
Pluspunten
Goed assortiment.
VerbeterpuntenDe website duidelijker maken. vooral naar bestellingen toe.
Pluspunten
Heldere productenlijst.
VerbeterpuntenNiet te snel een aanmaning sturen. Ik doe mijn overschrijvingen nog per post. Dat duurt wat langer dan per IDEAL. Ik sta niet graag als wanbetaler geregistreerd.
Beste John, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Ik was benieuwd wanneer u van ons een aanmaning ontvangen heeft? Ik zag dat u voor Billink achteraf betalen gekozen heeft. Billink heeft zo zijn eigen standaard procedures waar wij verder geen invloed op hebben. Maar ik hoor het graag zodat wij hierover eens contact kunnen opnemen met Billink. Met vriendelijke groet, Marcia Vanallesenmeer
Pluspunten
vlot geleverd tegen goede prijs en prima kwaliteit
Verbeterpuntenop dit moment geen advies
Pluspunten
Niets op aan te merken. 100% snel en goed
Pluspunten
Pluspunten
snelle levering. tijdens de bestelling wordt de voorraad bijgehouden. top.
Verbeterpuntenop dit moment niet