Pluspunten
Snel bezorgd, veel betaal opties en een groot assortiment.
VerbeterpuntenMisschien wat minder mails sturen en de factuur meteen met de eerste, Order bevestiging, mee sturen ivp in een andere mail.
Pluspunten
Gewoon goed en snel
Pluspunten
Goedkoop en snel!
Zeik me niet 3 keer aan mijn kop over een klanttevredenheid onderzoek!
Verzendkosten bij licht gewicht laten vervallen, verder is er niets negatiefs te noemen
Pluspunten
Eerste keer dat ik iets hier koop. Kan nog geen goed oordeel vellen.
VerbeterpuntenEerste keer dat ik iets hier koop. Kan nog geen goed oordeel vellen.
Pluspunten
Snelle reactie op bericht via contactpagina
VerbeterpuntenFouten tijdens een betalingsprocedure zouden automatisch opgemerkt moeten worden, waarna de winkelwagen weer voor de klant beschikbaar komt om een nieuwe betaling te kunnen doen.
Pluspunten
Redelijk snelle levering en goed verpakt.
VerbeterpuntenPrijzen zijn aan de hoge kant en de bij de artikelen geplaatste foto's zijn te klein en onduidelijk.
Pluspunten
Helaas was mijn bestelling niet de juiste. Accu werd teruggenomen en bedrag teruggestort. Prima service en klantvriendelijk.
bij de bestelling was niet aangekondigd dat je even vakantie had dit vond ik wel spijtig verder was alles ok
Pluspunten
Positieve ervaring om hier te bestellen. Dat niet vooraf (of op de introductiepagina) is geïnformeerd dat er een vakantie stop was had bij spoed bestellingen lastig kunnen zijn. Vervolgens wel de bestelling eerder dan ik dacht ontvangen. Dat is netjes.
Pluspunten
Prijzen zijn goed, artikel is prompt na einde van de bedrijfssluitings/vakantie verzonden.
Het was vakantie, mijn order werd later uitgeleverd. Echter dit werd pas vermeld in de bevestigingsmail, na de bestelling en na de betaling. Liever gemeld bij orderen.
Pluspunten
zeer sterke prijs/kwaliteit combinatie
Pluspunten
Zeer snelle levering en betrouwbaar
VerbeterpuntenIets meer technische specificaties over bepaalde producten zou welkom zijn