Pluspunten
goede producten en snelle levering tegen goede prijzen.
Positive
Fast delivery.
SuggestionsThere are some stuff that I expected to find here, but I didn't. E.g. a few of the most popular servo drivers (assembled as well)
Pluspunten
3D printer parts snel geleverd, maar ik kan me herinneren dat er vroeger iets meer keus was. In ieder geval heeft men alles wat ik nú nodig had.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede prijs, snelle levertijd, juist verpakt, behulpzaam personeel.
VerbeterpuntenMiniem puntje. Ik had een keer losse (regenboog) kabeltjes besteld en ging 100% op de productafbeelding af en dacht dus male-male kabels besteld te hebben. Op de productpagina zelf had ik beter moeten kijken en in het keuzemenuutje de juiste kabels moeten selecteren. Ik geef toe dat dit helemaal mijn fout was. Maar aparte pagina's voor elke soort zal dit kunnen voorkomen. (dus 3 aparte producten ipv 1. Male-male, male-female en female-female). Het zou voorkomen dat wanneer iemand een DIY pretpakket besteld en staat te springen om ermee aan de slag te gaan, teleurgesteld wordt omdat de verbindingskabeltjes niet passen.
Pluspunten
Snel en voor een redelijke prijs geleverd
Verbeterpuntenals de hoeveelheid die besteed word dat de verzendkosten minder worden
Pluspunten
Duidelijk en normaal retour beleid
VerbeterpuntenDe productomschrijving gaf niet aan dat het niet om het originele product ging, terwijl wel de merknaam werd gebruikt
Pluspunten
Gewoon prima volgens afspraak en tijdig geleverd.
Pluspunten
Prijs, snelle levering
VerbeterpuntenGroter assortiment
Pluspunten
Ruim assortiment voor redelijke prijzen
Pluspunten
Nu twee keer iets besteld. En beide keren snel ontvangen. Was ook keurig ingepakt. Geen opmerkingen dus.
VerbeterpuntenOp dit moment kan ik geen verbeterpunten bedenken.
Pluspunten
goed bereikbaar via internet, duidelijken site
VerbeterpuntenDe geleverde producten in meerdere uitvoering leveren b.v. cnc geleide stangen lengte
Pluspunten
Snelle levering, goed assortiment en zeer scherpe prijzen.
Pluspunten
Snel en betrouwbaar!