Pluspunten
Vriendelijke personeel en de eerste bestelling was niet de juiste product, maar ik heb ze gebeeld en werd heel snel twee nieuwe schakelaars gestuurd. Super bedrijf zeker een aanrader
VerbeterpuntenIk weet niet of bij de meeste producten van deze bedrijf geen handleiding erbij hoort, maar ik heb na mijn bestelling een email gestuurd met het verzoek voor een duidelijke handleiding en ik kreeg het per email.
Pluspunten
- Snelle verzending - Goede statusupdates voortgang bestelling
Pluspunten
Snelle levering, groot assortiment
Pluspunten
duidelijke website- goede onderverdeling van de produkten. ruime aanvulling van info over de produkten. netjes destand van zaken doormailen, duidelijk en transparant.
Verbeterpuntenik kan er zo geen verzinnen ,
Pluspunten
Alles was naar wens snelle levering.
Pluspunten
Ze staan open voor vragen en denken met je mee dat is voor ons erg waardevol. Misschien iets duurder dan een Chinese web winkel maar men heeft wel verstand van zaken. Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen.
Pluspunten
Veel soorten producten voor een goede prijs en een snelle en goede levering.
VerbeterpuntenMeer Bijbehorende en vergelijkbare producten weergeven bij het product waar je op dat moment naar kijkt.
Pluspunten
Alles verliep zoals verwacht!
Pluspunten
snelle levering volgens afspraak
Pluspunten
Snel, goede communicatie, scherpe prijzen en nog meer. Er zijn weinig webshops waar niets mis is, maar dit is er één van.
Pluspunten
zeer tevreden over geleverde service;zal in toekomst nog beroep doen op jullie activiteiten.
Pluspunten
Goede levering van producten van ADAFRUIT. Zelfs producten die niet in de webshop stonden konden worden besteld en waren binnen 2 weken in huis.
VerbeterpuntenPrijs voor GT2 pulleys (16T + 20T) is een factor 2 te hoog.