Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenControle voor verzending
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Snel en makkelijk de bestelling doen via internet .
VerbeterpuntenAangezien dat jullie ook SMD componenten verkopen, zou ik graag zien dat er ook soldeer pasta voor in een reflow oven te verkrijgen is bij jullie, en misschien ook een Stencil Apparaat voor de hobyiest :)
Hartelijke dank voor uw beoordeling. Ik wou nog even aangeven dat wij op de website juist vermelden dat bij de Infrarood (IR) digitale laser Thermometer de batterijen niet standaard meegeleverd worden met de tekst " Voeding: 2x AAA batterij (niet inbegrepen). Het spijt me dat u dit helaas niet is opgevallen. Met vriendelijke groet, Vanallesenmeer Marcia de Jong
Pluspunten
Goedkoop en veel keuze
VerbeterpuntenBetaling met ideal
Pluspunten
snel,duidelijk.
Verbeterpuntensoms wat meer foto's van onderwerp.
Pluspunten
snel, goede communicatie (!), goed ingedeelde website
VerbeterpuntenDetailinformatie per artikel is soms wat summier (bijv. geen maatvoeringen).
Pluspunten
In het weekend besteld, dinsdag geleverd.
Pluspunten
Niks negatiefs
Pluspunten
Goed verpakt, snel, gemakkelijk
Pluspunten
Neemt je als klant serieus als je met een wezenlijk punt komt.
Pluspunten
Eenvoudige bestelling/order. Vlekkeloos snel geleverd. Geen opmerkingen.
Ik zou willen dat uw product bij een bestelling te volgen is met track and trace Maakt een hoop gewacht beter
Pluspunten
Goede prijs, geleverd volgens afspraak.
Pluspunten
Doen wat ze beloven, en dit voor een nette prijs.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Ik kan na een eenmalige kleine aankoop geen relevante beoordeling geven. Mocht ik na nieuwe bestellingen meer ervaring met deze web winkel opdoen, dan kan ik een gefundeerd oordeel geven. Deze eerste order is goed uitgevoerd. Met vriendelijke groet.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment en goede prijs/kwaliteit