Pluspunten
Snelle afhandeling
Pluspunten
De levering is snel daarbij zijn de componenten keurig verpakt in antistatische zakjes. Dit alles kwam keurig in een doosje verpakt via de brievenpost binnen.
Pluspunten
Ruim assortiment, goede prijs
VerbeterpuntenVoeding voor breadboard werkt, maar het LED lampje brandt niet als er stroom op zit: vervelend maar niet essentieel
Pluspunten
Duidelijke website, snelle verzending
VerbeterpuntenKwaliteit van de producten is niet beter als de bekende chinese sites. Draadje slecht gesoldeerd plastic onderdeeltjes erg hard en fragiel.
Pluspunten
er is bij het inpakken iets mis gegaan met 1 product, ze hebben hiervoor de volgende dag vervanging voor verstuurd
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering,verzending als het kan gaat het in een doos die door de brievenbus past.
Pluspunten
Snelle levering, prblemen worden snel opgelost (mijn probleem bestond uit geen bevestiging van de bestelling, binnen een xaatnal uur gewoon keruig antwoord gehad) en geheel was compleet zonder compicaties.
VerbeterpuntenControleren van de producten voor de verzending. Ik heb een ramps boardtje gekocht. en dit was echt gewoon prut. condesator C3, en de 5 volt regulator waren kapot, de pinnetjes achteraan (vanaf de voeding gezien) zijn niet recht gesoldeerd en ik miste er ook 1 midden op het boardtje bij de eindschakelaars. Gelukkig had ik nog een aantal conponeten thuis liggen, en een goed werkede soldeerbout. heeft me toch weer een middag vermaakt ;)
Pluspunten
Snelle levering PayPal
Pluspunten
Heel snel geleverd, behoorlijk breed assortiment aan Arduino onderdelen.
VerbeterpuntenIk had nog een vraag in de opmerkingen bij de bestelling gesteld, maar daar is verder niet meer op gereageerd.
Pluspunten
snelle levering volgens afspraak
Verbeterpuntenvan de 5 aangeschafte schakelaars was er 1 defect
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit spullen, zoals de gehard stalen assen voor 3d printers, die worden vaak in normaal staal aangeboden.
VerbeterpuntenOmschrijvingen kunnen wat completer zoals het aantal tanden van de gt2 synchroon pulley set.
Pluspunten
Makkelijk bestellen, snelle levering en goeie kwaliteit producten. Top!
Pluspunten
Super service!
Pluspunten
Zeer goed verpakt, product goed voor mijn project. Dit was mijn eerste bestelling,goed verzorgt en keurig verpakt.
VerbeterpuntenHouden zo
Pluspunten
Aanrader!