Pluspunten
Alles is duidelijk en overzichtelijk, geen afleidende factoren.
VerbeterpuntenGeen, het was voor onze zoon de eerste keer dat hij dit soort spullen ging bestellen en hij had het snel gevonden.
Pluspunten
Goede prijzen en een snelle levering
VerbeterpuntenOp dit moment kan ik geen verbeter punten bedenken.
Pluspunten
Goede website, Goed Assortiment, Marktconforme prijzen, Snel geleverd.
VerbeterpuntenMisschien meer reclame maken, na vele omzwervingen kwam ik pas bij jullie site terecht, maar was precies wat ik nodig had.
Pluspunten
Prijs/levering
VerbeterpuntenDatasheets bij de componenten
Pluspunten
Goede hulp
Pluspunten
Snelle levering. Kwalitatieve producten.
Pluspunten
Goede reactie tijd op vragen over bv levertijden, etc.
VerbeterpuntenAfhaal mogelijkheid voor klanten die bv dichtbij wonen. Bv na afspraak via mail in een tijdslot van bv 1 uur. Bv op ma, wo en vr
Pluspunten
Uitstekende service
Verbeterpunten.
Pluspunten
Goede levering van de bestelde spullen Dotstar ledstrip + Arduino learning kit. De Dotstar ledstrip bleek een defecte led te hebben. Na melding kon ik hem direct retour sturen, is nagekeken en na constatering defect direct een nieuwe toegestuurd gekregen. Plus nog een gratis breadboard kabel voor het ongemak. Top!
Pluspunten
snelle orderverwerking en verzending!
Pluspunten
UItstekende service en een zeer snelle levering
Pluspunten
Keurig snel geleverd wat er beloofd was
VerbeterpuntenZoekfunctie op website kan nog iets beter
Site kan beter
Zie graag meer componenten in de verkoop zoals transistoren , goede kwalteit elko'tjes, printtrafo's , audio connektors,chassisdelen.
Pluspunten
Mooie collectie, goede verzendkosten voor kleine producten.
VerbeterpuntenBetere verzendkosten voor de iets grotere producten. Denk aan een relaisboard dat voor 2x de waarde verzonden moet worden.
Pluspunten
Het assortiment, ben zeer blij dat ze van alles hebben (meer zelfs). Scheelt wel als je bepaalde onderdelen niet uit china hoeft te laten komen en je hebt het in 2 dagen op de mat. Handgeschreven kaartje er bij, nice touch!
VerbeterpuntenZo door gaan! Ik bestel in de toekomst nog een keer.
Pluspunten
Verzending als brievenbuspost en lage verzendkosten. Interessante site
VerbeterpuntenHet bijvoegen of een link naar datasheets zou handig kunnen zijn.