Pluspunten
Om de een of andere reden was tijdens het bestellen de adres gegevens niet geheel door gekomen. Hier bijna direct een mail over gehad met het de vraag voor het complete adres. Door de directe en oplettende aanpak pakketje toch nog snel thuis gehad
VerbeterpuntenDe productinformatie zou iets beter kunnen. Ik heb een relaisboard gekocht voor een arduino deze wordt gevoed middels 12V maar aangestuurd door de 5V arduino uitgang, enkel is hier de 5V aangegeven in de titel. Dus productinformatie is verbeteren en iets overzichtelijker plaatsen.
Pluspunten
Goede verpakking en snelle levering. Top bedrijf.
Pluspunten
Snelheid van verzenden is top kan niet beter
Pluspunten
Na eerdere kleine bestellingen nu een wat grotere bestelling gedaan. Zoveel was volgende de website niet op voorraad. Daarom contact gezocht per email over de te verwachten levertijd. Er werd snel gereageerd en toegezegd dat de bestelling binnen anderhalve week geleverd kon worden. Dat is ook inderdaad gebeurd. Prima service dus.
Pluspunten
Bestellen gaat makkelijk online. Groot assortiment.
VerbeterpuntenLagere verzendkosten voor kleine enveloppen. Bij de jumperwires vermelden dat het om meerdere jumpers gaat en hoeveel.
Pluspunten
- Goede prijzen, redelijk snelle levering (we zijn verwend!). - Prima assortiment en steeds nieuwe zaken. - Geen leverings- en andere kosten boven 15,- én de vermelding hiervan bij iedere artikelprijs is voor mij een reden om hier te kopen.
Verbeterpunten- Als het zou kunnen: "Vandaag besteld, morgen geleverd" (we zijn inderdaad verwend!). Dit is een luxe-vraag: de huidige leversnelheid is in orde. - Nog een luxe-vraag: meer, evt. wisselende gadgets. De mogelijkheid om bij iedere (zakelijke) bestelling een (klein) cadeautje-voor-jezelf mee te bestellen is eigenlijk best leuk...
Pluspunten
Snelle levering. Men wordt goed via mail op de hoogte gehouden.
Pluspunten
Speciale bestelling voor Pololu onderdelen is prima gedaan Bedankt
Pluspunten
Goed en betaalbaar en steeds ruimer wordend aanbod
Pluspunten
Goed zoals altijd