Pluspunten
Heldere communicatie reageren snel op vragen.
Verbeterpuntenga zo door!
Pluspunten
- Goedkope winkel - veel keus
VerbeterpuntenHeb een paar keer gehad dat een servo het niet deed of nauwelijks. Laatste keer goed opgelost en hebben ze mij een nieuwe gestuurd! Mijn laatste bestelling had ik 5 servos besteld, 3 deden het perfect maar 2 deden het maar af en toe en maakte veel lawaai.Maar dit heeft niks met het bedrijf te maken en daar kunnen hun ook niks aan doen, maar wel jammer want had ze wel nodig. Maar over het bedrijf zelf: Aanrader!
Pluspunten
Snelle levertijd en ik had een verkeerd artikel gekregen maar de volgende dag gelijk de goede ontvangen.
Pluspunten
Mooi aanbod, goede prijs/kwaliteitverhouding en snelle levering.
VerbeterpuntenEen duidelijkere indicatie wanneer men verwacht dat uitverkochte producten weer op voorraad zijn. Omdat ik nu niet weet hoe lang ik moet wachten ben ik al gauw geneigd om het elders te bestellen, ook als dat ietjes duurder is.
Pluspunten
Super, Goed, en Snel:)
Pluspunten
snelle levering voldoende informatie bij de componenten
Pluspunten
Snel reageren op emails en vriendelijke hulp
Ik had wel moeite om producten te vinden op de site, mogelijk kan er nog wat verbeterd worden aan de zoekfunctie / selectiefilters
Pluspunten
Razendsnel bestelling afgewerkt en opgestuurd. Zeer tevreden
Pluspunten
snelle levering, probleemloze afhandeling van bestelling en betaling.
Verbeterpuntenblijven aanvullen van technische informatie... eventueel link naar externe bron voor bv hoe een Arduino shield kan gebruikt worden (library).
Pluspunten
Snel verzonden .
Pluspunten
After sales
Pluspunten
Snelle levering, alles volgens afspraak
Pluspunten
Producten worden netjes verpakt. Snelle levering. Normale prijzen. En de producten zelf zijn van goede kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Voor het eerst hier op deze site wat AdaFruit producten besteld. Snelle levering , netjes verpakt.
VerbeterpuntenNog geen verbeterpunten kunnen ontdekken.
Pluspunten
correct afgehandeld
Verbeterpuntenjuiste product in 1 keer stuwen