Pluspunten
duidelijke omschrijving producten , snelle levertijd
Pluspunten
bij vragen via email wordt snel en vriendelijk gereageerd.
Verbeterpuntenbepaalde componenten zijn niet meer marktconform. leveranciers in China kunnen tegenwoordig goedkoper leveren met kosteloze verzending en MET Track and Trace, waarbij de totale prijs onder de Nederlandse prijs blijft
Pluspunten
Goede prijs , goede , snelle levering.
Pluspunten
snelle levering goede inventaris (je kan niet iets bestellen dat niet op voorraad is)
Pluspunten
Snelle levertijd! Afspraken ook netjes nagekomen.
VerbeterpuntenHelaas werkte mijn product niet na behoren, ging over een product dat een kloon was maar er wel werd aangegeven dat het product precies dezelfde werking had. Het product was niet werkzaam op windows 7.
Pluspunten
Perfecte levertijd en ruim assortiment!
Pluspunten
op dit moment niet ik heb om hulp gevraagt bij het zoek raken van bestelling 7444 maar krijg geen enkele reactie
Verbeterpuntennvt
Deze bestelling is door ons netjes volgens afspraak verstuurd maar door de post op het verkeerde adres afgeleverd (buren). Uiteindelijk is alles goed gekomen.
Pluspunten
Hele snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goedkoop en snel
Verbeterpuntentot nu toe geen
Pluspunten
Ze hebben specifieke onderdelen die ik in Nederland nergens anders kon vinden. Een voorbeeld is de 3.3V step-up regulator die inmiddels al in gebruik zijn genomen in een 2 X AA gevoed arduino Mini Pro 3.3V project
Pluspunten
Makkelijk met bestellen en artikelen zijn snel binnen
Pluspunten
Snelle aflevering, perfect!!!