De mutiroom speaker van dochter defect en nét uit alle garanties. Het zou €180 kosten om te repareren oordeelde het onderzoek. Nou nee dank U... Zelf de multimeter erbij gehaald en er bleek één overspanningdiode defect in de voeding...in 20 seconden gevonden. Een niet zo heel erg gangbaar type maar Vanallesmeer had ze ruim in voorraad...voor 12 cent per stuk. Verzending was €2 maar is onvermijdelijk. Reparatie nog eens een minuut(opwarmen soldeerbout). Ik kan mij zo voorstellen dat Vanallesmeer zo ongeveer en letterlijk NIETS hieraan heeft verdient. Maar wij wel ontzettend blij dat dit nog kan en bestaat. Het is dat ik geen (lof)trompet heb...
Producten besteld via een gebruikersvriendelijke website. Producten zijn goed verpakt verstuurd. Binnen twee dagen had ik de producten in huis. Top!
Ook de wat kleinere bestellingen zijn prima te doen vanwege de lage verzendkosten, dit vindt ik echt een voordeel. Kwaliteit van producten en snelheid verzenden ook dik in orde.
Prima levering van Vanallesenmeer. Vrijdag besteld, woensdag binnen. PostNL is niet echt de snelste.
Leveren zoals het moet zijn, goed, snel en prima prijs
Leuke winkel, snelle levering, dank wederom.
Grote sortering en snel geleverd.
Goede communicatie, snel geleverd, en goed materiaal.
heel fijn dat je kleine onderdelen kunt bestellen via briefpost, goed spul, snel verzonden, alles ok
alleen spijtig dat de verzendingskosten voor België zo hoogzijn !!
Je besteld wat wordt goed op hoogte gehouden en dag erop al in huis. Super service.
Snelle levering van het product Degelijke verpakking
Het gekozen product was niet op voorraad. De leertijd zou dan zeker een stuk langer zijn. Toen een goed advies gekregen over een vervangend product. Deze werd de volgende dag al geleverd.
Snel en correct binnen.
Gemakkelijke website, eenvoudig bestel proces. Betalen ging probleemloos en voor een schamele bijdrage ook nog super verpakt. Toppie dus.
Snel geleverd en goede kwaliteit.
prima, voor herhaling vatbaar
alles op voorraad snellen levering en afhandeling
Kabeltje voor mijn laptop nodig. Gevonden op vanallesenmeer.nl Super !
Zie boven
snel, goedkoop, geen gedoe
Fast delivery and quality items.
Geheel volgens verwachting.
Goed en mooi