De bestelde spullen zijn snel en correct geleverd. De prijs-kwaliteit is okay
Vlotte levering, goed en duidelijk verpakt, nette prijzen.
Redelijke duidelijke website, Snelle afhandeling. Zeer concurrerende prijs voor een kwalitatief goed product. En dat laatste is zeer bepalend natuurlijk.
Als je bij dit bedrijf besteld weet je wanner het in bezit is ,is zeer overzichtelijk en makkelijk te bestellen
Precies gevonden wat ik zocht, perfect verpakt en snel geleverd.
Kleine switch besteld. Op voorraad en snel in huis. Prima voor elkaar !
Vlotte levering
Snel en probleemloos
Snel. Ruim assortiment en niet te duur.
Vlot en correct, nette prijzen en zonder overdreven hoge portokosten
snelle levering en stevig verpakt.. kortom super service
Snel correct overzichtelijk kortom prima webshop
Scheelt niet heel veel met Chinese componenten, maar wel alles de volgende dag in huis ;-)
Wordt goed op de hoogte gehouden van de status bestelling
Goede eerste ervaring
Ik zocht een paar kleine 'moment drukschakelaars' en bij deze leverancier vond ik precies wat ik zocht in meerdere kleuren. En dat ook nog voor een lage prijs. De communicatie en levering bleek ook goed, dus met deze kennismaking ben ik heel tevreden.
Inderdaad van alles te koop alhoewel je flink moet zoeken op een erg eenvoudig opgezette web site.
Klantenservice zou iets beter kunnen reageren op een specifieke vraag, maar was in principe voldoende beantwoord.
Heb hier voor het eerst besteld . Mijn ervaring is goed , een snelle en goede levering .
Slechts een kleine bestelling gedaan van 1 condensator a € 0,29. Snel en goed verpakt geleverd. Klasse!
zeer positief
Een klein praktisch probleempje ivm betaling van winkelkar werd snel opgelost dankzij persoonlijke, vriendelijke en efficiënte communicatie en tussenkomst. Een aanrader!
De bestelling werd snel geleverd. Omdat het pakketje door de brievenbus paste betaalde ik maar €2 verzendkosten.