Prima Uitstekende levering, snel binnen. Produkt is goed, ga zeker weten weer bij jullie weer bestellen!
Ik had een thermische schakelaar besteld. Deze was van dusdanige matige kwaliteit dat Het onderdeel uit elkaar was gevallen tijdens transport. Goedkoop is nog steeds duurkoop
Boutjes en moertjes gekocht om de bril te repareren. Lukte prima.
Perfect in orde, correct geprijsd
Snel en goed geholpen door de klantenservice. Snelle verzending, scherpe prijs.
zal zeker weer wat bestellen.
Keurig verpakt en compleet geleverd. Eerste keer iets besteld bij deze webshop en zeer tevreden
alles keurig snel ontvangen en er miste nog een moertje volgende dag ontvangen aanrader
Geen klachten.
Geen klachten.
Keurig verpakt en geleverd wat ik besteld heb. Dit is mijn eerste keer bij deze webshop en mijn ervaring is zeker positief.
Gewoon alles netjes en duidelijk geleverd.
Mijn bestellingen zijn perfect behandeld.
goede ervaring
Snel binnen
Snelle service, goeie prijs, doen wat ze zeggen