Goede prijzen en snelle levering

Precies het product wat ik zocht. Verder alleen in China te krijgen. Hele goede prijs en snelle levering.

Snel en goed!

Ge even neuzen wat ‘van alles en meer’ betekent…

Snel en goed!

Ge even neuzen wat ‘van alles en meer’ betekent…

Goedemorgen

Optijd, snel

Goedemorgen

Optijd, snel

Alles wat je ervan verwacht!

Netjes op de hoogte gehouden van status en levering top. Goed verpakt!

Goed en op tijd geleverd.

Tevreden

Niets op aan te merken. Snelle reactoe op vragen, snelle afhandeling bestelling.

Heel snelle verzending en prima spullen

Heel snelle verzending en prima spullen

Fijne winkel met een breed assortiment

Jullie leveren fijn spul en hanteren fijne verzendkosten. Het enige wat beter kan is de zoekfunctie die standaard naar alle losse trefwoorden zoekt. Fijne winkel

Correcte levering in passende verpakking

Correcte levering in passende verpakking

Snelle levering voor goed product

Ik ben goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. En er is snel geleverd.

Geweldige Vanallesenmeer webshop, precies wat ik zocht!

Ik heb hier iets gekocht wat ik echt binnen 1 dag nodig had, op een vrijdag en het kwam gewoon met brievenbuspost Zaterdag en S'middags werkte het al. Zo Blij mee. Super shop , ze hebben echt van alles en nog veeeeel meer. Topsite

Goede website veel artikelen en snelle levering.

Goede website veel artikelen en snelle levering.

Eerste ervaring; snel en compleet

Had gauw een paar lastig verkrijgbare transistoren nodig, die hier voor een aantrekkelijke prijs werden aangeboden. Op proef maar besteld en met een dag of twee lagen ze dan ook keurig in de bus. Geen gedoe, wel zo fijn!

Heldere en duidelijke sit

Bestellen en sturen het netjes op. Gemakkelijke en heldere site waar je de producten makkelijk kunt vinden.

Goede en voordelige levering

Power leds 3Watt besteld. Prima en snel geleverd met brievenbuspost. Zo blijft het betaalbaar en loont repareren.

snel geleverd, kwaliteit ok

Snel verzonden. Goed verpakt.

op tijd geleverd

de zending is op tijd geleverd

Prima, zoals je verwacht van een serieuze winkel

Prima, zoals je verwacht van een serieuze winkel. Duidelijke website, snelle levering, juiste communicatie.