Precies het product wat ik zocht. Verder alleen in China te krijgen. Hele goede prijs en snelle levering.
Ge even neuzen wat ‘van alles en meer’ betekent…
Ge even neuzen wat ‘van alles en meer’ betekent…
Optijd, snel
Optijd, snel
Netjes op de hoogte gehouden van status en levering top. Goed verpakt!
Tevreden
Niets op aan te merken. Snelle reactoe op vragen, snelle afhandeling bestelling.
Heel snelle verzending en prima spullen
Jullie leveren fijn spul en hanteren fijne verzendkosten. Het enige wat beter kan is de zoekfunctie die standaard naar alle losse trefwoorden zoekt. Fijne winkel
Correcte levering in passende verpakking
Ik ben goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. En er is snel geleverd.
Ik heb hier iets gekocht wat ik echt binnen 1 dag nodig had, op een vrijdag en het kwam gewoon met brievenbuspost Zaterdag en S'middags werkte het al. Zo Blij mee. Super shop , ze hebben echt van alles en nog veeeeel meer. Topsite
Goede website veel artikelen en snelle levering.
Had gauw een paar lastig verkrijgbare transistoren nodig, die hier voor een aantrekkelijke prijs werden aangeboden. Op proef maar besteld en met een dag of twee lagen ze dan ook keurig in de bus. Geen gedoe, wel zo fijn!
Bestellen en sturen het netjes op. Gemakkelijke en heldere site waar je de producten makkelijk kunt vinden.
Power leds 3Watt besteld. Prima en snel geleverd met brievenbuspost. Zo blijft het betaalbaar en loont repareren.
snel geleverd, kwaliteit ok
Snel verzonden. Goed verpakt.
de zending is op tijd geleverd
Prima, zoals je verwacht van een serieuze winkel. Duidelijke website, snelle levering, juiste communicatie.