Nergens verkrijgbare diodes besteld, bestelling werd met product-aanduiding geleverd, vanallesenmeer en klantvriendelijkheid zorgen voor prettige ervaring.
Goed product en snelle levering.
Kan niet beter goede en snelle service
Was mijn eerste eenvoudige bestelling Dus nog geen ervaring met complicaties .
In tegenstelling tot veel andere website's lever Vanallesenmeer handige brievenbuspakketjes waardoor je minder verzendkosten betaald. Alles werd goed geregeld.
heerlijk knutselen met componenten , de service is goed en onderdelen niet te duur.
binnen 2 dgn binnen!
Snel & accuraat. Lage verzendkosten. De verpakking is goed afgestemd op de grootte van de bestelde materialen (niet groter ingepakt dan noodzakelijke, maar een klein plat doosje).
Eenvoudig bestelproces en de volgende dag in huis.
Snel, goed verpakt, precies zoals omgeschreven en precies wat ik nodig had. Fijn adres voor electronica onderdelen en modules.
Snelle en correcte levering voor een goede prijs
Ze hebben echt van alles en meer! Zeker ook leuk om eens wat rond te snuffelen in de producten. Prijzen zijn redelijk tot goed. De klantenservice is vriendelijk, prettig en snel en ze denken met je mee.
Goede site! Afwikkeling Prima! Snelle bezorging!
snelle correcte levering
Om specifieke product keuze te maken wordt, als een medewerker niet de juiste kennis heeft, je teruggebeld die iemand die de kennis wel heeft
Snel geleverd en een zeer nette prijs.
snelle en goede levering
Snelle levering van bestelde magneten. Alleen jammer dat de kwaliteit van de magneten onvoldoende is. 2 stuks afgebroken tijdens montage. Dit had beter aangegeven moeten worden! Voor de rest voordelige aankoop.
Wij hadden wat IC's besteld op woensdag en donderdag alles in huis. Omdat het een plat pakketje betrof kon het makkelijk door de brievenbus en had daardoor ook vriendelijke verzendkosten.
Snelle levering & goede prijs
Artikel snel gevonden in een overzichtelijke webshop, betaald met ideal en de volgende dag goed verpakt in de brievenbus gekregen. Ofwel, het hele proces is zeer soepel verlopen.
Ik had verkeerd produkt besteld. Mailtje was genoeg om bestelling aan te passen en pakje was snel in huis.