Kiel rollen gekocht
Zeer snelle en correcte afhandeling, zo snel zelfs dat ik een vergeten artikel al niet meer kon toevoegen aangezien het pakket enkele uren na bestelling al de deur uit was! Kleine bemerking is misschien de toch wel relatief hoge verzendkost van 8,5€ naar België, in mijn geval dan aangezien zelfs voor enkele kleine onderdelen waarvan de aankoopprijs beduidend lager is (totaalprijs order < verzendkost), en die eventueel ook in bubbel-envelop o.i.d. verstuurd konden worden om de verzendkost minimaal te houden. Verder zeker alles OK
Prima levering, product klopt met de beschrijving.
werd goed geinformeer over de te verwachten levering.
Bestelling is snel binnen gekomen, en de prijzen van de producten zijn zeer netjes. Alles zat ook prima verpakt.
Goed en goedkoop en snel geleverd
Heel goed , dinsdag verzonden zaterdag in de bus
Onderdeel voor koffiezet apparaat. Incl verz kosten 4 euro klasse
Snel geleverd post doet er langer over s.v.p. slechte bezorgers
PTT deed er wat lang over om het briefpakje in mijn brievenbus te stoppen…
Snel , conform afspraak geleverd
The package arrives just at the moment that I expected and needed it.
Alles naar wens verlopen netjes
Correcte prijs, artikel in orde en snel geleverd.
Sneller als bol.com in veel gevallen
Prima bezig. Fijne dag!
Ik heb wat onderdelen besteld en ben daar heel tevreden over. Lage prijs, lage verzendkosten en snelle levering en daar komt nog bij dat alles goed was geleverd en goed was verpakt.
Ik had het product op Marktplaats zien staan en ben daarna naar de site gegaan en daar besteld. Levering vond snel plaats met post.nl
10!
Prima prijzen, snel volgens afspraak geleverd.
Goed zo als het hoort!
Tot nu toe zeer goed.
Ze hebben een groot assortiment. De prijzen zijn goed, niet te duur. En de bijdrage in portokosten zijn gewoon oke. Snel geleverd. Hé wordt goed op de hoogte gehouden. En ook gemakkelijk is dat, afhankelijk van artikel, het door de brievenbus kan. Dus gemak
Bezorgen duurt veel telang, en 50 stuks besteld en 46 suks ontvangen
Beste Henk. Het spijt mij zeer dat de bezorging erg lang op zich heeft laten wacht. Helaas hebben wij hier geen invloed in. Waarschijnlijk heeft de vertraging met het Pinksterweekend te maken. Wat betreft de tekort aan ledjes dit is ons wel aan te rekenen. De lampjes worden bij ons handmatig geteld en ingepakt. Het spijt mij zeer dat we hierbij een fout hebben gelaakt, en ons hebben vertelt. vriendelijke groet Vanallesenmeer.nl